1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Sušičky bielizne full" iný produkt.

Znížená cena BEKO DH8544CSARX Zväčšiť

BEKO DH8544CSARX

Nový produkt

Sušičky Beko si samy povedia, kedy je potreba niečo vyprázdniť. 

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

549,00 € s DPH

-70,00 €

619,00 €  s DPH

457,50 € bez DPH

Sama ohlási, že je hotovo

Ohlási sa, keď je koniec programu, plný zásobník vody, či keď je nutné vyčistiť filtre. Hlasitosť zvukového znamenia je navyše možné nastaviť tak, ako vám je príjemné.

Koniec strateným ponožkám

Vnútorné osvetlenie bubna je dobrá vychytávka na zabudnuté kúsky prádla. Perfektne osvetlí celý bubon, takže páry ponožiek už budú konečne kompletné.

Jemné a šetrné sušenie

Nebojte sa sušiť ani svoje obľúbené tričko! Bubon AquaWave® so svojou špeciálnou štruktúrou povrchu oblečenie šetrne a dokonca aj lepšie usuší tak, aby ste svoje tričko mali na veky vekov.

Menej energie, dlhšia životnosť

Aby si bielizeň zachovala svoj vzhľad, ale aby bola zároveň dokonale usušená, vybavili sme sériu sušičiek Beko tepelným čerpadlom EcoGentle™. To umožňuje sušenie pri nižších teplotách, postará sa, aby oblečenie nestrácalo svoju farbu a tvar, a navyše spotrebuje menej energie.

Sušičku dáte kamkoľvek, trebárs na práčku

Sušička šetrí čas aj prácu, o tom niet pochýb. Ale kam s ňou, keď bývate napríklad v garsónke? Jednoducho ju postavte na práčku a zafixujte pomocou medzikusu. Vďaka nemu môžete bez obáv posadiť sušičku s hĺbkou 54 cm aj na práčku s hĺbkou 45 cm a užívať si priestor, v ktorom neprekáža sušiak.

Teraz aj vlnu môžete sušiť v sušičke

Mohlo by sa zdať, že vlnené veci do sušičky nepatria. Avšak s programom na vlnu, ktorý má certifikát WoolMark® Apparel Care, sušičky Beko usušia aj jemný vlnený svetrík s maximálnou opatrnosťou. Výsledok bude príjemný na dotyk a bez vznikajúcich žmolkov.

Ušetrí vás žehlenia

Vieme, že žehlenie je otrava, preto sa vám ho snažíme skrátiť na minimum. Automatický systém proti pokrčeniu bielizne zaistí šetrné otáčanie bubna aj po skončení programu. Takže i keď práve nemáte čas oblečenie zo sušičky vybrať, nemusíte sa báť, že ho potom budete musieť žehliť ako diví.

Usuší rifle, dres i blúzku

Fámu, že sušička je len na pár vecí, sme prekonali. Sušičky Beko sme vybavili špeciálnymi senzormi, ktoré kontrolujú teplotu sušenia tak, aby s každým typom textílie bolo zachádzané ako potrebuje. Vďaka tomu šetrne usušíte džínsy, jemné tkaniny aj vlnu bez toho, aby došlo k ich vyblednutiu či poškodeniu. Ľahké čistenie bez akrobatických výkonov

Pri našich sušičkách nemusíte podávať výkony hodné hadích žien. Sušičky Beko majú totiž všetky filtre vzduchu ľahko prístupné, takže ich bez ťažkostí vyčistíte, za čo vám sušička poďakuje svojou dlhou životnosťou.

Neriešte vylievanie zásobníka

Sušička ušetrí plno práce s bielizňou a aby ju nenahradila práca so sušičkou, môžete všetky sušičky Beko pripojiť na odpad. Tým pádom sa zbavíte vylievania zásobníka na kondenzát a sušenie už bude skutočne bez starostí.

Prispôsobte sušičku kúpeľni

Sušičku Beko dáte naozaj kamkoľvek. U viacerých modelov môžete otočiť dvierka a zmeniť ich smer otvárania, takže padnú do každého kúta predsiene či kúpeľne.

Pre jasný prehľad a kontrolu

Aby ste mali prehľad čo sa deje, sú sušičky Beko vybavené LCD displejom. Ten prehľadne ukazuje informácie napríklad o nastavení suchosti prádla, alebo či je plný zásobník na kondenzát, takže v tom budete mať hneď jasno.

Nech sa deti hrajú

Pokiaľ máte v domácnosti malé deti, asi viete, aké lákavé sú pre ne gombíky všetkých spotrebičov. Preto sú sušičky Beko vybavené detským zámkom. Zabráni prenastaveniu programu v priebehu sušenia a vy sa nemusíte báť, že sa jemné odevy začnú sušiť ako prestieradlá. 16 programov – Bavlna na žehlenie, Bavlna Eko, Bavlna do skrine, Bavlna suchá Extra, Syntetika do skrine, Hygiene (BabyProtect+), Tichý (Nočný), Časové programy, Jeans, Mix (Denný), Outdoor/Šport, Perina/Perové oblečenie,

Jemné, Woolmark, GentleCare/Košele, Hodváb, Sušenie na plocho/Flat dry

Odložený koniec sušenia 0-24 hod, Detský zámek

Signalizácia plného zásobníka na vodu, Signalizácia čistoty filtra

Senzor sušenia

S-shape bočné steny pre zvýšenie stability

Parametre produktu

  • Automatický systém proti pokrčeniu bielizne: Áno
  • Farba dverí: čierna
  • Slovenský panel: Áno
  • Držiak na sušenie topánok či vlny: možnosť dokúpiť
  • Energ. trieda: A+++
  • Hĺbka skeletu (cm): 60
  • Hlučnosť (dB): 65
  • Kapacita (kg): 8
  • Možnosť pripojenia na odpad: Áno
  • Otočenie otvárania dverí: Áno
  • Počet programov: 16
  • Spotreba energie (kWh/rok): 177
  • Vnútorné osvetlenie bubna: Áno
  • Vôňa pre sviežu bielizeň: Nie

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop