1
Braun MQ3000 Zväčšiť

Braun MQ3000

Nový produkt

Tyčový mixér, 700W, BIELO-MODRÝ, 1 RÝCHLOSŤ + TURBO, nerezová mixovacia NOHA, POWERBELL, mäkká rukoväť, mixovacia nádoba 600ml.

Viac detailov

Na sklade

31,90 € s DPH

26,58 € bez DPH

Maximálne účinné mixovanie bez rizika rozstrku surovín. Aby ste zostali čistý Vy, i Vaša kuchyňa.Vyskúšajte, ako jednoduché a rýchle je mixovanie s MultiQuick 3 a vyberte si zo širokej škály príslušenstva, ktoré vám umožňujú prípravu celej škály chutných pokrmov – od najjednoduchších po kuchársky náročné.


So 700W motorom bude mixovanie hračkou
MultiQuick 3 prešiel veľkou obnovou a teraz ponúka 700W nemecký DC motor, ktorý sa vyznačuje svojou  tichosťou behom mixovania. Tento motor súčastne zaisťuje kvalitné a jemné rozmixovanie tvrdších a náročnejších surovín.


Extra pridaná čepeľ pre jemné rozmixovanie
Rovnako jako najvyššia rada MultiQuick 9 dopraje MultiQuick 3 technológiu POWERBell PLUS. Táto technológia obsahuje extra pridanú čepeľ, ktorá na jedno otočenie zvládne mixovanie ďaleko viac  surovín. Mixovanie je ďaleko rýchlejšie a  efektívnejšie.


Mixovanie bez neporiadku? Áno, s technológiou SPLASHControl
Vďaka  špeciálnemu tvaru mixovacieho  zvona  a pohybu čepele nedochádza k vytváraniu víru a následne rozstriedku surovin z misy či nádoby. Bez jedinej  škvrnky tak zostanete nielen vy, ale aj vaša kuchyňa.


Jednoduchá kontrola rýchlosti jednou rukou
Ovládanie rýchlosti umožňuje technologia DualSpeed. K dispozícii 2 rýchlosti, 1 a Turbo, keď potrebujete suroviny spracovať s maximálnym výkonom a pohodlia. Jedným stlačením.


Výmena príslušenstva jedným kliknutím
Vďaka technológii EasyClick je príslušenstvo vymenitelné jedným kliknutím behom chviľky.
Nech už si vyberiete akékoľvek príslušenstvo, výmena nezaberie viac než napočítate do tri.


Jedinečné príslušenstvo pre maximálne kuchárske výsledky

Ak  už hľadáte do kuchyne praktické pomôcky alebo si chcete užiť v kuchyni viac kreativity a vykúzliť  širokú škálu lahodných pokrmov  je model MQ 3000 Smothie tou správnou voľbou.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop