1
ECG S 1070 Zväčšiť

ECG S 1070

Nový produkt

Panini maker a mini gril v jednom.

Viac detailov

Dodanie do 7 dní

22,90 € s DPH

19,08 € bez DPH

Popis produktu

Máte radi panini, zapečené toasty, grilované mäso a zeleninu? Potom vo vašej kuchyni nesmie chýbať tento prístroj. Vďaka nemu za pár minút pripravíte chutnú desiatu alebo rovno večeru pre celú rodinu. Obsluha je veľmi jednoduchá aj vďaka dobre viditeľnej svetelnej signalizácii. Výhodou je tepelne izolované madlo, zámok dosiek pre ľahšiu manipuláciu, zámok grilovacích plôch, protišmykové nôžky a nepriľnavá úprava pečúcich plôch, ktorá zaistí rýchlejšiu údržbu. Súčasťou panini makeru, ktorý môžete využiť aj ako mini gril, je praktické úložisko kábla. Vďaka kompaktným rozmerom mini gril na kuchynskej linke nezaberie veľa miesta. Môzete ho skladovať pokojne vo vertikálnej polohe. Doprajte si šikovného pomocníka, ktorý vám ušetrí veľa času a práce. Určite vás poteší aj sympatická cena.

Grilovacie a zapekacie dosky

Ak chrumkavé panini, lahodné zapečené toasty, šťavnaté grilované mäso a zelenina tiež patria medzi vaše obľúbené jedlá, tak vo vašej kuchyni rozhodne nesmie chýbať panini maker, ktorý slúži aj ako mini gril. Práve vďaka nemu za pár minút pripravíte chutnú desiatu alebo rovno večeru pre celú vašu rodinu.
Grilovacie a zapekacie dosky

Praktický spotrebič za priaznivú cenu

Výhodou je jednoduchá obsluha, tepelne izolované madlo, zámok dosiek pre bezproblémovú manipuláciu, zámok grilovacích plôch, protišmykové nôžky, dobre viditeľná kontrolka prevádzky a nepriľnavá povrchová úprava pečúcich plôch pre jednoduchú údržbu.
Praktický spotrebič za priaznivú cenu

Kompaktné rozmery a úložisko kábla zabezpečia, že budete mať vždy pekne upratané

Kompaktné rozmery sa postarajú o to, že vám mini gril na kuchynskej linke nezaberie veľa miesta. Môžete ho skladovať pokojne aj vo vertikálnej polohe. Súčasťou panini makeru je aj šikovné úložisko kábla.
Kompaktné rozmery a úložisko kábla zabezpečia, že budete mať vždy pekne upratané

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop