1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Sušičky potravín" iný produkt.

ETA 0302 90000

Nový produkt

Sušička potravín ETA Vital Air

Viac detailov

Skvelým spôsobom, ako si uchovať vašu úrodu po celý rok, je sušenie. Sušička potravín ETA Vital Air spracuje ovocie, zeleninu, mäso, huby aj bylinky. 

Mimo sušenie vytvorí tiež ideálne podmienky pre prípravu jogurtu, kysnutie cesta, rozpékat v nej môžete napríklad pečivo, alebo sušiť domáce cestoviny.


Sušička Vital Air je špecialistom na hravouou stravu. Vyčaruje tiež najlepšie zeleninové wrap placky, celozrnné krekry, müsli tyčinky, sušienky, ovocné rolky a ďalšie zdravé pochutiny. Ľubovoľne môžete kombinovať ovocie, zeleninu, semienka a orechy. Takto upravené pokrmy si zamilujete. Táto forma spracovania navyše predlžuje ich trvanlivosť.

Nie je to žiadny suchár!
Vďaka unikátnej konštrukcii je teplý vzduch v sušičke rovnomerne regulovaný. Technológia Air flow zaisťuje horizontálne prúdenie vzduchu vo vnútornom priestore sušičky, ktorého výsledkom je rovnomerne vysušené ovocie bez nutnosti zamieňania plat v priebehu sušenia. Súčasťou je 9 sušiacich sít, na ktoré si potraviny rovnomerne rozprestrite. Pre sypké a tekuté konzistencie sú sitá vybavené ešte 2 špeciálnymi sušiacimi podnosmi. Počet sít si volíte podľa množstva potravín, ktoré sa práve chystáte usušiť. Celková plocha pre sušenie je až 1,07m2.

Rýchlosť v spolupráci s úsporou.
Sučiška má veľmi nízku energetickú spotrebu. Oproti iným sušičkám v rovnakej kategórii má úsporu energie až 20% a rýchlejšie sušenie až o 30%. Veľkým plus je jej tichá prevádzka. Pripravenú na použitie ju máte ihneď a ani jej údržba nie je časovo náročná. Má praktický tvar i moderný dizajn. Protišmykové nožičky zaisťujú jej stabilitu. Má ochrannú poistku proti prehriatiu a napájací kábel dlhý 1,6m.

Pred spustením procesu si nastavíte teplotu, ktorú surovina požaduje pre jej ideálne spracovanie. Teplotu si volíte v rozsahu 30 - 70°C a to po 1°C. Po nastavení teploty zvolíte čas, ktorý možno nastaviť po 1 minúte až na 40:59 hodín. Pre jednoduché nastavenie a jeho prehľad je ovládací panel vybavený 2 LED displejmi

Súhrn

Výrobca Etaopraviť
Farba bielaopraviť
Príkon 630 Wopraviť
Časovač ánoopraviť
Regulácia teploty ánoopraviť
Počet sušiacich plátov 9 ksopraviť
Hmotnosť 7.61 kg

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop