1
ETA 071090000 Zväčšiť

ETA 0710 90000

Nový produkt

Zubná kefka ETA Sonetic 0710 90000 ružová.

Viac detailov

Na sklade

14,90 € s DPH

12,42 € bez DPH

Zubní kartáček pro děti

Také bojujete se svými dětmi ohledně délky jejich dentální hygieny, nebo o vzhledu jejich kartáčku? Nebo jste také zastáncem elektrického kartáčku jako té nejúčinnější metody na odstranění zubního povlaku a k masírování dásní? Pak je právě pro vaše děti určen zubní sonický kartáček Eta Sonetic 0710 90010, který je nejen pěkný a jeho provedení je v dětském designu, ale také má praktický časovač, který vašim dětem pomůže s dodržováním té správné zubní hygieny. Navíc je jako správný elektrický kartáček tou nejefektivnější metodou v boji s kazy a paradentózou.

product_2872017.jpg
product_2872018.jpg

Správná péče o zuby již od mládí

Eta Sonetic 0710 90010 je šetrný zubní kartáček, který je navržen tak, aby byl oporou pro první zoubky. Je dostatečně šetrný na to, aby se dětem staral o rostoucí zoubky, ale také pomáhá v prevenci proti zubnímu kazu, zubnímu kameni, nebo zánětu dásní. Navíc se jedná o sonický zubní kartáček, který, na rozdíl od běžných elektrických kartáčků, čistí zuby vertikálním, nikoli horizontálním pohybem. Díky sonické technologii jsou tak při péči o vaše zuby daleko šetrnější a nezpůsobují odhalování zubních krčků. Sonický stíravý pohyb vhání tekutinu podél linie dásní a do mezizubního prostoru, takže zuby vašich dětí dostávají tu nejlepší možnou péči.

Chytrý kartáček

Zubní kartáček Eta Sonetic 0710 90010 disponuje také technologii microBUBBLES, kdy díky kvantitě něžných vibrací vznikají tisíce mikrobublinek, které ještě lépe odstraňují nečistoty a zubní kámen. Navíc obsahuje chytrý dvouminutový časovač, díky kterému věnují vaše děti adekvátní péči svému chrupu. Časovač je rozdělen na třicetivteřinové intervaly, které signalizují, že je čas věnovat se jiné zubní sekci. Kartáček je navíc vesele podsvícen, takže čištění s ním bude děti ještě o to více bavit. Je určen pro děti od 3 do 10 let, balení obsahuje dva různé kartáčky, které se dané věkové kategorii přizpůsobí. 
product_2872019.jpg

To pravé pre vaše zdravé zuby 
 Revolučná technológia v starostlivosti o dentálnu hygienu. Skvelá pri prevencii i rastu nových zúbkov.
 Aj tí najmenší potrebujú starostlivú starostlivosť, predovšetkým preto, aby sa ich zúbky správne vyvíjali a vyrástli vo zdravý a silný chrup.
 ETA SONETIC je vhodný variant pre ich správne čistenie. Kefka odstraňuje zubný povlak a čistí aj medzizubné priestory lepšie, než bežné manuálne kefky. Pomáha v prevencii proti zubnému kazu, zubnému kameňu alebo zápalu ďasien. Má dva režimy čistenia: intenzívne a šetrné čistenie. Zdravé ďasná totiž znamenajú zdravý chrup.
 
  Chytrá a efektívna kefka 
 Ide o zubnú kefku vyvinutú špeciálne pre deti. Je šetrná pri čistení zubov a ďasien. Vďaka technológii microBUBBLES a sonickej technológii MOVE+ dokáže čistiť zuby až 16 000 pohybmi za minútu a efektívnejšie tak odstrániť zubný povlak aj baktérie. Má veľmi dlhú výdrž v závislosti na type použitej batérie. Vydrží 3 - 7 mesiacov pri bežnom každodennom použití. Šikovný 2 minútový časovač s 30 sekundovými intervalmi rovnomerne čistí jednotlivé časti ústnej dutiny a signalizuje jednotlivé etapy čistenie. Ideálne pre každodennú ústnu hygienu.
 A aby vaše deti čistenie zúbkov viac bavilo, je kefka farebne podsvietená.
 
  Kompletná výbava 
 V balení nájdete dve zubné kefky. Jedna pre deti vo veku 3-6 rokov a jedna pre deti vo veku 7-10 rokov. Kefky sú opatrené kvalitnými jemnými DuPont štetinami pre citlivý detský chrup a ďasná. Rukoväť je ergonomicky tvarovaná tak, aby sa deťom pohodlne držala a nevyklouzávala z dlane. Celý výrobok je vodotesný, takže ho pokojne môžu namočiť. Kefka funguje na 1 ks batérie AAA, ktorá je súčasťou balenia.

Detská sonická zubná kefka 
 
 * Veľmi účinné, ale zároveň šetrné čistenie zubov a ďasien vďaka sonickej technológii MOVE+
 * Extrémne dlhá niekoľkomesačná výdrž (v závislosti na type použitej batérie 3 až 7 mesiacov pri každodennom použití 2x2 minúty)
 * Odstraňuje zubný povlak a čistí aj medzizubné priestory lepšie, než bežné manuálne kefky - technológia microBUBBLES účinne čistí nečistoty aj medzeru medzi zubami
 * Šikovný 2 minútový časovač - pre rovnomerné čistenie jednotlivých častí úst každých 30 sekúnd upozorní na prechod k ďalšej časti
 * Farebné svetlo pre zábavnejšie čistenie a upútanie pozornosti dieťaťa
 * Súčasťou balenia sú 2 zubné kefky (1x pre deti 3-6 rokov, 1x 7-10 rokov)
 * Kefky sú opatrené kvalitnými jemnými DuPont štetinami pre citlivý detský chrup a ďasná
 * Protišmykové a vodeodolné prevedenie
 * Ergonomická rukoväť
 * Jednoduchá výmena nástavcov
 * Jednoduché ovládanie a údržba
 * Prevádzka na 1 ks batérie AAA (súčasťou balenia)
 

Výška 200mm
Šírka 70mm
Hĺbka 30mm
Hmotnosť 0,1kg
Farba ružovo-biela

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop