1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Kuchynské roboty" iný produkt.

ETA Gustus Vario 0128 90040

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

399,00 € s DPH

-130,00 €

529,00 €  s DPH

332,50 € bez DPH

Výkonný robot Gustus Vario zvláda šľahanie, miesenie, hnetenie, mixovanie, strúhanie, mletie mäsa, plnenie údenín, výrobu mäsových trubičiek (Kebbe), pretláčanie strojových cukroviniek, mletie maku a v neposlednej rade s ním vyrobíte delikátnu domácu zmrzlinu, ľadové krémy a mrazené jogurty.

Silák vo všetkých smeroch

Robot Gustus Vario je skutočným silákom v domácnosti, vďaka 1200 W výkonnému motoru so stabilizátorom udržuje nastavené otáčky aj pri veľkom zaťažení. Jeho masívne celokovové prevedenie zaisťuje okrem vynikajúcej stability aj dlhú životnosť.

Unikátny systém

Pre kvalitnejšie a systematickejšie spracovávanie obsahu nádoby slúži planetárny systém. Veľkokapacitná nerezová misa s držadlami o objeme 5,5 l s priehľadným krytom vám umožní spracovávanie veľkého množstva surovín. Pre dokonalé premiešanie cesta alebo iných surovín si môžete nastaviť optimálnu výšku nástavcov od dna misy.

Plynulý chod

Ničím nerušený a plynulý chod zaistí regulácia otáčok pre voliteľnú rýchlosť a intenzitu spracovávania surovín vrátane funkcie PULSE, ktorá umožní maximálne otáčky. Šľahacia metla, ktorú obdržíte v balení disponuje predĺženou pracovnou časťou, zaisťujúca efektívnejšie premiešanie všetkých surovín aj u stien misy.

Myslíme na vašu bezpečnosť

Robot Gustus Vario je vybavený niekoľkými bezpečnostnými poistkami, napríklad bezpečnostným aretačným systémom výkyvného ramena, ktorý chráni stroj proti nechcenému spusteniu v odklopenej polohe a umožňuje ľahkú výmenu nástavcov. Ďalej obsahuje tepelnú poistku aktivujúcu sa pri preťažení stroja a chráni ho pred zničením. Protisklzové nožičky potom zabraňujú posúvaniu stroja.

Súčasťou balenia

Robot Gustus Vario ponúka bohaté príslušenstvo, ktoré vám uľahčí každodennú prácu v kuchyni. Spoločne s ním dostanete mlynček na mäso o priemere 54 mm (3 veľkosti doštičiek pre stredné, hrubé a veľmi hrubé mletie), nástavec na výrobu údenín, tvorítko na cukrovinky, dostatočne veľkú násypku, praktické vtláčadlo a uvoľňovací kľúč, hnetací hák, metly šľahacie a miešacie, flexi metlu na krémy a ľahké cestá, mlynček na mak a nástavec na výrobu zmrzliny, ľadových krémov a mrazených jogurtov. Jednotlivé časti nekovových dielov je možné umývať v umývačke riadu.

Pre väčšie pohodlie a doplňovanie surovín aj za chodu získate tiež vtláčadlo na posun väčších kusov potravín do priestoru sekacieho noža a uvoľňovací kľúč pre jeho ľahkú demontáž. Sklenený mixér 1,4 l nepohlcujúci pachy a farby mixovaných surovín. Nástavcom na strúhanie so 4 diskovými strúhadlami ľahko spracujete rozličnú zeleninu.

Hmotnosť 13
Objem misy (l) 5,5
Príkon 1200
Ovládanie mechanické
Záruka 2 roky

Základné

Hmotnosť 13
Záruka 2 roky

Kuchynské roboty

Príkon 1200
Objem misy (l) 5,5
Ovládanie mechanické

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (26)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop