1

ETA Tampo 4156

Nový produkt

Milovníci sendvičov, grilovania a sladkých vaflí, zbystrite pozornosť.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

44,99 € s DPH

37,49 € bez DPH

Máte radi trojuholníkové toasty? Prepadne vás občas chuť na chrumkavé panini a sem-tam i na sladké vafle? Nevlastníte spotrebiče potrebné na ich prípravu? Nevadí. Teraz si môžete všetky obľúbené pochúťky vychutnať s pomocou jediného zariadenia. Vďaka trom vymeniteľným platniam môžete raňajkovať voňavé vafle, úhľadné sendviče v tvare trojuholníka alebo si na grile opiecť slaninu. Nepriľnavý povrch pokrmy ochráni pred pripálením a zároveň sa ľahko udržiava. Spotrebič disponuje aj niekoľkými bezpečnostnými prvkami, ktoré zabránia jeho poškodeniu či prípadným úrazom.

V kuchyni už nebudete potrebovať niekoľko rôznych spotrebičov. Na všetky obľúbené pečené pochúťky vám postačí jediný pomocník. Najvýraznejšími prednosťami prístroja sú jeho jednoduchosť a variabilita. Platne možno pohodlne vymeniť, takže si ľahko pripravíte zamilovaný trojuholníkový sendvič, za okamih vyčaríte čerstvé a voňavé vafle alebo upečiete niečo dobré na grile.

Na bezpečnosť prístroja sa môžete naozaj spoľahnúť. Jeho činnosť budete mať pod kontrolou vďaka poistnému spínaču. Zabudovaná ochranná tepelná poistka pomôže predísť prehriatiu zariadenia. Na bezpečné varenie dohliadne tepelne izolovaná rukoväť a protišmykové nožičky zasa zaistia dokonalú stabilitu spotrebiča.

Súhrn

Výrobca Etaopraviť
Farba bielaopraviť
Hmotnosť 2.1 kgopraviť
Príkon 700 Wopraviť
Materiál pečiacej plochy antiadhézna úpravaopraviť
Nastaviteľný termostat nieopraviť
Vymeniteľné dosky ánoopraviť
Počet nástavcov 3opraviť
Tvar sendvičov trojuholníkyopraviť
Dĺžka prívodového kábla 0.7 m

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop