1

ETA VERTO 344290000

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

58,90 € s DPH

49,08 € bez DPH

Ručný vysávač ETA Verto bude vašou pravou rukou pri upratovaní drobných nečistôt na podlahách, kobercoch a čalúnenom nábytku. Nezaskočia ho omrvinky, chlpy, mláčky ani ťažko prístupné miesta.

Vďaka kvalitnému 10,8 V Li-ion akumulátoru vám tento príručný pomocník dopraje až 15 minút vysávania, a to nielen tak hocijakého – 3. generácia cyklónového vysávania vás prekvapí svojou efektivitou a rýchlosťou, s ktorou nečistoty zmiznú v útrobách vysávača. O účinnú filtráciu sa potom postará kvalitný HEPA filter.

Vďaka ergonomickej rukoväti, malým rozmerom a nízkej hmotnosti vysávača je navyše manipulácia s ním veľmi pohodlná.

Skoncujte so špinou ručne a stručne!

Charakteristika a technické údaje:

Li-ion akumulátor 10,8 V výdrž akumulátora 15 min. doba nabíjania 5 hod.

HEPA filter objem nádoby na prach 0,5 l / 120 ml vody

PRÍSLUŠENSTVO: štrbinová hubica, kefka s jemnými štetinkami, gumový nadstavec na vodu (stierka), sieťový adaptér, nástenná dobíjacia základňa na nabíjanie a praktické uskladnenie vysávača suché aj mokré vysávanie farba: biela/fialová

Ručný vysávač ETA Verto Li-ion si poradí so suchým aj mokrým vysávaním. Prach a omrvinky pohltí rovnako dobre ako mláčky vody alebo rozliate mlieko. Oboje putuje do nádobky, ktorá pojme až 500 ml prachu alebo 120 ml tekutín. Neplačte nad rozliatym mliekom!

Spolu s ručným vysávačom ETA Verto Li-ion dostanete tiež štrbinovú hubicu na vysávanie v ťažko prístupných miestach a kefku šetrnú k textíliám a čalúnenému nábytku. Priložená gumová stierka potom uľahčí upratovanie rozliatych mláčok.

Nechýba ani nástenný držiak, v ktorom sa vysávač zároveň nabíja. Nabíjanie trvá približne 5 hodín a je sprevádzané svetelnou signalizáciou.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop