1
Fieldmann FZS 2505-E Zväčšiť

Fieldmann FZS 2505-E

Nový produkt

Vysoký výkon, kvalitná konštrukcia a maximálne pohodlné a bezpečné kosenie.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

49,00 € s DPH

40,83 € bez DPH

Popis produktu

Vysoký výkon, kvalitná konštrukcia a maximálne pohodlné a bezpečné kosenie – to sú vlastnosti charakterizujúce elektrickú strunovú kosačku Fieldmann. Stroj s vysokovýkonným motorom s príkonom 550 wattov ponúka záber kosenia 30 centimetrov. Rotačná žacia hlava s dvoma strunami a možnosťou prispôsobenia uhla kosenia zaručí dokonale pokosený trávnik. Vysúvanie struny je ovládané poloautomaticky. Manipuláciu s kosačkou uľahčuje teleskopická rukoväť a protišmykové madlo. Na bezpečnosť sa môžete spoľahnúť vďaka bezpečnostnému spínaču a klipu na elektrický kábel.

Ľahká ale výkonná

Elektromotor tejto kosačky s príkonom 550 wattov zdolá aj s väčšiu záťaž. Žacia hlava s dvoma strunami disponuje záberom kosenia 30 centimetrov. Toto všetko sa ukrýva v prístroji vážiacom iba 2,3 kilogramu.
Ľahká ale výkonná

Šikovné funkcie pre lepší výsledok

Prístroj ponúka poloautomatické ovládanie vysúvania struny – kosačkou stačí zľahka poklepať o zem. Rotačný kĺb žacej hlavy umožňuje nastavenie uhla kosenia, čím sa stroj dostane aj do ťažšie dostupných miest. Nemusíte sa obávať ani neželaného zničenia okrasných rastlín – dômyselné vodidlo sa postará o dôkladnú ochranu.
Šikovné funkcie pre lepší výsledok

Bezpečné a pohodlné kosenie

Teleskopická rukoväť vám dopraje maximálne jednoduchú obsluhu kosačky. Môžete si ju prispôsobiť do výšky od 105 do 125 milimetrov. Horná rukoväť je navyše protišmyková. K bezpečnému koseniu prispieva bezpečnostný spínač a klip na elektrický kábel.
Bezpečné a pohodlné kosenie

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (2)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop