1
Gorenje BMI201AG1X Zväčšiť

Gorenje BMI201AG1X

Nový produkt

Vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BMI201AG1X v nerezovom prevedení s objemom 20 litrov, 5 úrovňami výkonu, 15 prednastavenými programami a grilom s výkonom 1000 W.

Viac detailov

Na sklade

169,00 € s DPH

140,83 € bez DPH

Popis produktu

Vstavaná mikrovlnná rúra Gorenje BMI201AG1X v nerezovom prevedení s objemom 20 litrov, 5 úrovňami výkonu, 15 prednastavenými programami a grilom s výkonom 1000 W. Vo vnútri je otočný 24,5 cm tanier. Vybavená elektronickým ovládaním, funkciou Aquaclean a detským zámkom. Má invertorovú technológiu výroby vĺn.

Automatické programy

Automatické predvoľby umožňujú jednoduchšie varenie niektorých druhov jedál, ako sú pukance, kuracie nugety, pizza, cestoviny atď. Stačí si vybrať typ jedla a zadať hmotnosť a rúra automaticky upraví výkon a trvanie varenia.

Inverterová technológia

V porovnaní s tradičnou technológiou, ktorá dosahuje nižší výkon prepínaním medzi 0% a 100% výkonu, mikrovlny s invertorom ponúkajú výstup nepretržitého výkonu na akejkoľvek úrovni. To znamená, že jedlo sa ohrieva rovnomerne počas celého procesu bez vysokých rázov, ktoré môžu rozliať jemnú polievku alebo zanechať studené miesta v omelete. Okrem lepšieho výkonu pri varení sú invertory hospodárnejšie a vážia menej.

Led displej

Elegantný a prehľadný Led displej umožňuje sledovať priebeh varenia alebo ohrevu v mikrovlnnej rúre. Časovač poskytuje aktuálne informácie o tom, ako dlho bude proces varenia trvať a ktorá funkcia je nastavená.

Mikrovlny a gril

Obľúbené jedlá s dokonalou kôrkou. V kombinácii s mikrovlnami možno gril tiež použiť na mimoriadne rýchle varenie. Po prvej polovici procesu varenia vás rúra upozorní, aby ste jedlo otočili pre rovnomernejšie varenie a dokonalý chrumkavý zážitok.

Vnútro mikrovlnnej rúry

Vnútro mikrovlnnej rúry je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, ktorá prispieva k vynikajúcim výsledkom varenia. Nerezová oceľ zlepšuje cirkuláciu mikrovĺn vo vnútri rúry a výrazne uľahčuje čistenie.

Rýchly ohrev

Rýchly ohrev jedla aktivovaný jediným dotykom. Ďalším stlačením jednoducho predĺžite čas o 30 sekúnd. Funkcia SmartStart sa osvedčí najmä vtedy, keď sa už neviete dočkať teplého jedla.

Jedlo niekoľkých krokoch

Manuálnym naprogramovaním každého kroku procesu varenia môžete variť po etapách. Napríklad v kroku 1 sa môžete rozhodnúť pre varenie mikrovlnami, v kroku 2 zapekanie grilom alebo kombináciou mikrovĺn a grilu. Tiež môžete nastaviť najprv rozmrazovanie jedla a jeho následné varenie. Keď aktivujete režim StepBake, mikrovlnná rúra automaticky zmení kroky, takže to nemusíte robiť ručne.

Časovač

Mikrovlnné rúry Gorenje umožňujú nastavenie doby prevádzky – až 95 minút v závislosti od modelu. Časovač jasne zobrazuje čas zostávajúci do konca procesu varenia.

Ohrievanie tanierov

Funkcia WarmPlate, ďalší praktický automatický program, zohreje vaše taniere. Nahriate taniere zabraňujú strate chuti a zaisťujú, že jedlo bude chutiť tak dobre, ako má.

AquaClean

Vnútro rúry je možné jednoducho vyčistiť vďaka AquaClean funkcii. Do skleneného hrnčeka, odolnému voči vysokým teplotám nalejte vodu z vodovodu, vložíte do rúry a aktivujete program AquaClean. Vzniknutá para zmäkčí nečistoty na stenách rúry. Na konci programu rúru jednoducho očistite vlhkou handričkou.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop