1
Hecht 1384 Zväčšiť

Hecht 1384

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

189,99 € s DPH

158,33 € bez DPH

Akumulátorový vertikutátor - prevzdušňovač trávnika. Tichá prevádzka bez emisií, ľahká údržba, žiadne prívodné káble. Batérie ani nabíjačka nie sú súčasťou balenia!

HECHT 1384 je akumulátorový prevzdušňovač trávnikov vhodný pre použitie na menších pozemkoch. Najväčšou výhodou akumulátorového pohonu je veľmi jednoduchá obsluha, tichá prevádzka bez emisií a žiadne prívodné káble. S týmto vertikutátorom tak môžete ľahko manévrovať medzi záhonmi a okolo kríkov, neobmedzuje vás pri tom žiadny prívodný kábel, stroj na rozdiel od podobných benzínom poháňaných prevzdušňovačov je relatívne tichý, bez zapáchajúcich splodín. Stačí len vložiť nabitý akumulátor a stroj je pripravený. Doba prevádzky je pritom závislá na kapacite použitého akumulátora a stave trávnika.  

Akumulátor ani nabíjačka však nie sú súčasťou dodávky.  

ACCU program 5040

Tento produkt je súčasťou ACCU programu 5040, s ktorým máte jedinečnú možnosť prevádzkovať niekoľko rôznych strojov jedným typom akumulátorov a tým podstatne ušetriť. Všetky produkty označené ikonou ACCU program 5040 sú plne kompatibilné s akumulátorom 005040B a 005024B. Akumulátory a nabíjačky sú súčasťou niektorých kosačiek v rámci Accu programu 5040, alebo ich je možné zakúpiť samostatne. Zásadnou výhodou je nielen zníženie obstarávacích nákladov, kedy vystačíte aj s jediným akumulátorom pre pohon viac ako desiatky rôznych produktov, ale aj skutočnosť, že akumulátor môžete plne využívať po celú dobu jeho životnosti. Neutrácate tak zbytočne peniaze za rôzne zariadenia s rôznymi akumulátormi, ktoré potom po väčšinu svojej životnosti ležia nečinne niekde nevyužité

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (2)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop