1
HECHT 543 SWE Zväčšiť

HECHT 543 SWE

Nový produkt

Benzínová kosačka s elektrickým štartérom, motor HECHT OHV 98,5 cm3. Výkon 3,5 HP. Záber 43 cm. Kôš 50 l. Hmotnosť 30 kg, odporúčaná plocha kosenia 800 m2.

Viac detailov

Na sklade

379,99 € s DPH

316,66 € bez DPH

Parametre

motor HECHT OHV
hmotnosť (kg) 33,7
doporučená plocha (m2) 900
nastavenie výšky (mm) 25 - 75
centrálne nastavenie výšky kosen áno
guličkové ložiská áno
pojazd áno
skelet kovový
edge cutting nie
nastavenie výšky rukoväte áno
mulčovacia sada v cene áno
kryt bočného vyhadzovanie v cene áno
čistenie pracovného priestoru nie
záber (cm) 43
obsah (cm3) 98,5
výkon (HP) 3,5
kôš (l) 50

Popis tovaru

HECHT 543 SWE je benzínová kosačka s elektrickým štartom a pojazdom vhodná pre pravidelné kosenie udržiavaných trávnikov do 800 m2. Poháňaná je 4-taktným OHV motorom HECHT s obsahom 98,5 cm3 s výkonom 3,5 HP.

Základ kosačky tvorí poctivý kovový skelet, pod ktorým rotuje nôž so záberom 43 cm . Nôž je k unášaču pripevnený v klznej spojke, ktorá mu dáva možnosť preklzu pri náraze do prekážky. Toto riešenie upevnenia noža môže v mnohých prípadoch zabrániť poškodeniu motora alebo ohnutiu hriadeľa. Výška zdvihu je nastaviteľná od 25 do 75 mm v siedmich polohách .

Trávu je možné zbierať do 50 l textilného koša , ktorý je vďaka použitému materiálu nielen ľahký, zároveň umožní skvelé prúdenie vzduchu a tak je aj dobre plnený. Kôš je na vrchnej strane opatrený aerodynamickou klapkou, ktorá sa pri naplnení koša otvorí a obsluha je tak informovaná, že je čas kôš vyprázdniť.

 

Kosačka je dodávaná vrátane krytu bočného vyhadzovania a mulčovacieho klinu . Stačí sňať kôš, do otvoru zadného vyhadzovania osadiť mulčovací klin a vďaka špeciálne navrhnutému nožu je kosačka pripravená mulčovať. Počas mulčovania je tráva pokosená na jemné kúsky, ktoré voľne prepadnú ku koreňom trávnika, kde počas 2-3 dní zotlie. Vďaka jemnému posekaniu však nespôsobí plstnatenie, naopak zadržiavajú v pôde vlhkosť a pôsobí ako prirodzené hnojivo. Ak spoločne s klinom osadíte i kryt bočného vyhadzovania, môžete kosiť trávu v režime bočného vyhadzovania . To je vhodné napríklad ak nechcete trávu zbierať do koša, v režime bočného vyhadzovania je dokonca možné kosiť aj mierne prerastenú trávu.

Štartovanie kosačky je možné vykonávať elektrickým štartérom, alebo klasicky pomocou tiahla. Elektrický štart sa vykonáva stlačením tlačidla na madle kosačky. Štartovanie je vykonávané z 12 V akumulátora, ktorý je umiestnený v paneli na madle. Je tak vždy dobre dostupný, súčasťou kosačky je aj nabíjačka, ktorá sa pripája priamo do konektora na madle a akumulátor je možné dobíjať, bez toho aby ho bolo nutné vyberať z kosačky. Kosačku je možné samozrejme štartovať aj klasickým spôsobom pomocou tiahla.

Samotná obsluha kosačky je veľmi jednoduchá, motor je pre studené štarty vybavený sytičom. Ovládanie motora je vykonávané pomocou páky na madle, ďalšou pákou na madle je ovládaný pojazd. Rýchlosť jazdy je cca 3,6 km/h . Madlo je výškovo nastaviteľné, ľahko kosačku prispôsobíte výške obsluhy. Madlo sa dá aj veľmi jednoducho a rýchlo zložiť, čo oceníte napríklad pri prevážaní kosačky, alebo pri jej uskladnení.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (25)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop