1
HECHT 752 Zväčšiť

HECHT 752

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

209,90 € s DPH

174,92 € bez DPH

Výhody veľmi robustná konštrukcia ľahko si poradí so záhonmi na vašej záhradke ideálny pomocník pri kyprení pôdy, pre úpravu pôdy pred sejbou hmotnosť stroja 24 kg výrazne napomáha hlbšej a kvalitnejšej kultivácii šírka záberu 25 cm vhodná aj pre "prepletie medzi riadkami" nastaviteľná hĺbka záberu ľahko zložiteľné riadidlá pre ľahký transport aj skladovanie veľmi odolná prevodovka pomocné kolieska pre ľahký transport

Malý motorový kultivátor HECHT 752, poháňaný dvojtaktným motorom HECHT s obsahom 52 cm3 s výkonom 2 HP . Vďaka svojej hmotnosti len 24 kg a pracovnému záberu 25 cm veľmi obratný a je preto ideálnym pomocníkom v menších záhonoch pre malých pestovateľov. S kultivátorom s minimálnou námahou upravíte záhony pred a po sezóne, ľahko do pôdy zapracujete hnojivá a kompost.

Osadený je štyrmi sadami kultivačných nožov. Obsluha je pred odletujúcim materiálom chránená blatníkmi. Oproti elektrickým kultivátorom s obdobnými parametrami má HECHT 752 prednosť v nezávislosti na elektrickej energii, zároveň sa s kultivátorom bez prívodných káblov manipuluje ľahšie a bezpečnejšie. Pre ľahké premiestňovanie stroja je opatrený aj pojazdovými kolesami, ktoré je možné veľmi jednoducho presúvať medzi pracovnou a pojazdovou polohou.

Parametre motor

HECHT, 2-taktný obsah (cm3) 52 výkon (HP) 2 záber (cm) 25 hmotnosť (kg) 24 plecie radličky (ks) 4

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (3)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop