1
Hyundai WS 2303 Zväčšiť

Hyundai WS 2303

Nový produkt

Majte pod kontrolou podmienky doma aj vonku. S meteorologickou stanicou budete mať prehľad o teplote, vlhkosti vzduchu a na farebnej animácii uvidíte aj predpoveď počasia.

Viac detailov

Na sklade

43,90 € s DPH

36,58 € bez DPH

Popis produktu

Meteorologická stanica Hyundai WS 2303 vás na prvý pohľad zaujme vzhľadom, ktorému dominuje metalický prúžok umiestnený na spodnej časti. Neprehliadnuteľným prvkom je aj farebný LCD displej, ktorý prehľadne zobrazuje všetky potrebné namerané údaje. Okrem vnútornej a vonkajšej teploty meria prístroj aj vlhkosť vnútorného vzduchu. Pomocou jednoduchej animácie ukazuje vývoj počasia v nasledujúcich hodinách, zobrazuje fázu Mesiaca a ukladá si do pamäte najvyššie a najnižšie namerané hodnoty. Meteostanicu využijete aj ako presný ukazovateľ času, ktorý sa riadi rádiovým signálom, alebo ako budík s možnosťou funkcie Prispania. Napájanie hlavnej jednotky zaisťuje sieťový adaptér, teplotné senzory sú napájané 2 kusmi batérií AAA.

Dizajnový kúsok v elegantnom kabáte

Meteorologická stanica vás na prvý pohľad zaujme svojim vzhľadom, ktorému dominuje metalický prúžok umiestnený v dolnej časti. Neprehliadnuteľným prvkom je aj farebný LCD displej, ktorý prehľadne zobrazuje všetky potrebné údaje. Aby ste ich mali neustále na očiach, môžete si meteostanicu umiestniť do kancelárie, obývačky alebo napríklad aj do spálne - je to len na vás!
Dizajnový kúsok v elegantnom kabáte

Zobrazuje čas aj počasie

Meteostanica okrem vonkajšej a vnútornej teploty zaznamenáva aj vlhkosť vzduchu vo vnútri, ktorú môžu snímať až tri rôzne externé senzory. Pomocou jednoduchej animácie ukazuje vývoj počasia v nasledujúcich hodinách, zobrazuje fázu Mesiaca a ukladá si do pamäte najvyššie a najnižšie namerané hodnoty. Meteostanicu určite využijete aj ako presný ukazovateľ času, ktorý sa riadi rádiovým signálom, alebo ako budík s možnosťou funkcie Prispania.
Zobrazuje čas aj počasie

Bezdrôtové senzory

Napájanie hlavnej jednotky zaisťuje sieťový adaptér, externé senzory sú napájané 2 kusmi batérií AAA, takže ich môžete umiestniť kamkoľvek. Vybitie batérií vám oznámi indikátor slabej batérie.
Bezdrôtové senzory

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop