1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Čistiace na riad" iný produkt.

Jar Platinum All in One Lemon tablety do umývačky 27 ks Zväčšiť

Jar Platinum All in One Lemon tablety do umývačky 27 ks

Nový produkt

Tablety Jar Platinum, ktoré dokonale umyjú váš riad a zároveň aj umývačku.

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

5,50 € s DPH

4,58 € bez DPH

Tablety, ktoré dokonale umyjú váš riad a zároveň aj umývačku? To sú kapsule Jar Platinum, ktoré sa stanú nenahraditeľným spoločníkom v každej kuchyni. Nielenže odstránia z vášho riadu nečistoty, a to aj tie usadené a pripečené, ale navyše ho aj perfektne odmastia a dodajú mu stratený lesk. Postarajú sa aj o vnútro vašej umývačky, jej skryté časti aj filter. Tablety sa ľahko rozpúšťajú a dosahujú skvelé výsledky aj pri nízkych teplotách.

Perfektne čistý riad…

S kapsulami Jar Platinum nemusíte riad vopred umývať ani dokončovať prácu namiesto vašej umývačky. Vďaka vysokej účinnosti si hravo poradia s každou nečistotou a riad dokonale odmastia. Odstránia aj odolné zvyšky jedla z plechu či pekáča.   …aj perfektne čistá umývačka riadu

Nielen riad, ale aj umývačka má zaistenú tú najlepšiu starostlivosť. Kapsule účinne čistia jej vnútro, skryté časti aj filter a zanechávajú umývačku riadu čistú bez nepríjemného zápachu či zvyškov z jedla. Navyše zabraňujú tvorbe vodného kameňa.  

Dokonalý lesk aj starostlivosť

Tablety riad nielen umyjú, ale aj dokonale vyleštia. Sú šetrné ku sklu a striebru a ich účinnosť sa neznižuje ani pri použití nízkych teplôt.  

Jednoduché použitie a okamžité rozpustenie

Kapsulu jednoducho vezmete, vložíte do umývačky a necháte si predviesť jej kúzlo. Obal z nej nemusíte odstrániť, pri kontakte s vodou sa samovoľne rozpustí a nezanecháva žiadne zvyšky. Kapsule sú vhodné aj na krátke umývacie cykly, pretože sa veľmi rýchlo rozpúšťajú.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (5)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop