1
JBL Flip 5 Black Zväčšiť

JBL Flip 5 Black

Nový produkt

Bezdrôtový reproduktor, ktorý vám bude robiť spoločnosť kdekoľvek

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

99,00 € s DPH

82,50 € bez DPH

Nenechávajte svoju hudbu doma, ale podeľte sa o ňu s priateľmi! Kompaktný a ľahko prenosný reproduktor s podporou Bluetooth od známej značky JBL je ako stvorený na vaše cesty. Zo širokej škály farebných variantov si môžete vybrať ten, ktorý najlepšie ladí s vaším štýlom. Vďaka robustnému a vodoodolnému prevedeniu sa reproduktor nezľakne ani náročnejších podmienok a integrovaná batéria sa navyše postará o dlhú výdrž na jedno nabitie. Vychutnajte si bohatý zvuk, ktorý môžete znásobiť pripojením ďalších kompatibilných reproduktorov s funkciou JBL PartyBoost.

Ikonický dizajn

Reproduktor od značky JBL si vďaka netradičnému tvaru nepomýlite, z jedenástich nápaditých farebných variantov si navyše vyberie každý. Podľa potreby môžete reproduktor používať vo vertikálnej alebo horizontálnej polohe.
Ikonický dizajn

Prenosný a odolný

Rozumné rozmery a hmotnosť spolu s robustnou konštrukciou robia z modelu Flip 5 praktického spoločníka na cestovanie. Vďaka vodoodolnému dizajnu so stupňom krytia IPX7 sa nemusíte báť reproduktor používať ani na pláži či bazéne, vydrží totiž ponor až do hĺbky 1 m.
Prenosný a odolný

Nekončiaca párty

Vybitá batéria vám už nepokazí žiadnu párty! Model Flip 5 vydrží na jedno nabitie hrať až 12 hodín. Naplno si tak vychutnáte vyvážený zvuk, ktorý je typický pre reproduktory od značky JBL.
Nekončiaca párty

Vo veľkom štýle

Čakáte viac hostí? Pripojte druhý reproduktor podporujúci funkciu JBL PartyBoost a vytvorte tak stereofónny zvuk. Alebo pridávajte ďalšie kompatibilné reproduktory, aby ste si párty mohli užiť naplno.
Vo veľkom štýle

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop