1
Jelen prací gél na farebnú bielizeň 1,35 l Zväčšiť

Jelen prací gél na farebnú bielizeň 1,35 l

Nový produkt

Tento prací gél poteší nielen priaznivcov ekologickej drogérie, ale aj alergikov. 

Viac detailov

Na sklade

6,30 € s DPH

5,25 € bez DPH

Popis produktu

Postarajte sa o svoju bielizeň s maximálnou šetrnosťou. Tento prací gél poteší nielen priaznivcov ekologickej drogérie, ale aj alergikov. Vďaka unikátnej receptúre založenej na jadrovom mydle účinne odstraňuje z bielizne všetky nečistoty, no zároveň nezaťažuje životné prostredie ani nedráždi pokožku. Gél je vhodný na farebnú bielizeň, ktorej farby účinne chráni pred vyblednutím. Zároveň obsahuje látku, ktorá bráni prenášaniu a vzájomnému zafarbovaniu tkanín. Použiť ho môžete ako v automatickej práčke, tak aj na ručné pranie. V neposlednom rade oceníte, že vďaka tekutému zloženiu sa jednoducho dávkuje, výborne sa rozpúšťa a neusádza sa v útrobách práčky.

Stavte na overenú tradíciu

Už viac než 150 rokov pomáha gazdinám legendárne mydlo so skákajúcim jeleňom. A keďže ide Jelen s dobou, v súčasnosti okrem ikonického mydla ponúka aj ekologické pracie a čistiace prostriedky, ktoré vám pomôžu so starostlivosťou o domácnosť bez toho, aby zaťažovali životné prostredie alebo vašu peňaženku.
Stavte na overenú tradíciu

Prečo prať ekologicky?

Tento prací gél vás poteší svojím ekologickým zložením, čo znamená, že je šetrný voči prírode, bielizni i pokožke. Vďaka receptúre založenej na jadrovom mydle ponúka vysokú účinnosť pri odstraňovaní nečistôt a škvŕn. Zároveň však bielizeň ani životné prostredie nezaťažuje zbytočnými chemickými prísadami. Ekologický prací prostriedok ocenia aj rodiny s malými deťmi a alergici, keďže nedráždi pokožku.
Prečo prať ekologicky?

Ideálny na farebnú bielizeň

Prací gél je špeciálne navrhnutý na pranie farebnej bielizne, ktorú zbaví nečistôt a škvŕn a zároveň zabráni vyblednutiu jej farieb. Navyše obsahuje špeciálnu látku, ktorá bráni prenášaniu a vzájomnému zafarbovaniu tkanín. Vďaka tekutému zloženiu sa gél jednoducho dávkuje, dobre sa rozpúšťa a neusádza sa v práčke.
Ideálny na farebnú bielizeň

Zloženie pracieho gélu

5 % alebo viac, avšak menej než 15 % mydlo; menej než 5 % aniónové povrchovo aktívne látky, amfotérne povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky; enzýmy; parfum; Benzyl Alcohol, Bronopol, Iodopropynyl Butylcarbamate. 

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (25)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop