1
JVC GC-DRE10-S Zväčšiť

JVC GC-DRE10-S

Nový produkt

Záznamové palubný kamera JVC do auta.

Táto veľmi praktická videokamera nenechá ni na náhodu.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

99,00 € s DPH

82,50 € bez DPH

Po naštartovaní vozidla sa automaticky spustí záznam obrazu, ktorý sa ukladá na vloženú Micro SD kartu v minútových súboroch.

Kým sa vozidlo hýbe, záznam pokračuje, po vypnutí vozidla sa automaticky uloží posledný nedokončený záznam a kamera sa vypne. V prípade nehody je vďaka G senzoru preťaženiu aktivovaná funkcia krízového záznamu.

Automaticky sa uloží záznam 10 sek. pred nehodou a 50 sek. po nehode. Túto funkciu môžete tiež kedykoľvek aktivovať ručne tlačidlom "výkričník".

Takto zaznamenané videá sú uložené do špeciálne vytvorenej zložky a nie sú premazávané slučkou ani v prípade ďalšieho záznamu.

Širokouhlému objektívu so záberom 145 stupňov neunikne žiadny detail a kamera vďaka nemu zaznamenáva všetko dianie pred vozidlom a čiastočne aj vedľa neho.

Praktický držiak na čelné sklo umožní jednoduché a rýchle nasadenie aj vybratie kamery počas jednej sekundy. Rozmerovo malá kamera sa potom pohodlne vojde do vrecka alebo do kastlíka vozidla.

Maximálne pohodlie len doplní volne dostupná JVC aplikácie do mobilných telefónov a tabletov pre editáciu a ukladanie nahraných záznamov.

Všetko čo potrebujete v prípade dopravnej nehody, alebo pri stretnutí s pirátmi ciest, tak máte okamžite pri sebe aj v smartfóne.

Veľmi jednoduché a praktické ovládanie bez zbytočne zložitých a otravných nastavení automatický záznam v slučke po naštartovaní vozidla.

Tlačidlo pre krízové ##nahrávanie - uloží záznam 10 sek. pred stlačením tlačidla a 50 sek. po stlačení (záznam nebude premazaný záznamovou slučkou).

Rozlíšenie záznamu 1920 × 1080 (108 0P, 30 obr/s).

Vstavané bezdrôtové rozhranie WiFi pre komunikáciu s chytrými telefónmi. Pozorovací uhol 145 ° Detekcia G preťaženia v 3 osiach - automatický záznam pri dopravnej nehode 2 "(5 cm) LCD displej s rozlíšením 960 x 240 pixelov.

Vstavaný mikrofón s možnosťou stlmenie, vylepšenie záznamu s funkciou Wide Dynamic Range (optimalizácia dynamiky svetlých / tmavých miest).

Výkonný objektív (F2.0)

Úložisko: Micro SD karta až do 64 GB (nie je súčasťou balenia)

Batéria: Li-ion Mini USB port pre napájanie a dobíjanie aplikácia na bezdrôtové pripojenie k Smartphonu.

Rozmery: 63 x 51 x 28 mm

Hmotnosť: 61 g (bez príslušenstva)

Príslušenstvo: držiak do auta, auto nabíjačka do cigaretového zapaľovania, USB kábel 3,5 m,  návod na obsluhu 3 M obojstranná lepiaca páska pre jednoduchú montáž držiaka

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (3)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop