1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Kuchynské riady" iný produkt.

Lamart K16202428 hrnce Zväčšiť

Lamart K16202428 hrnce

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

73,00 € s DPH

60,83 € bez DPH

Sada keramických hrncov K16202428 z rady Ceramic od výrobcu Lamart obsahuje 4 hrnce s objemom 1,2; 2,45; 4,4 a 4,9 l. Hrnce sú vyrobené z kvalitného hliníka a sú vybavené keramickým nepriľnavým vnútorným povrchom, ktorý zabraňuje prichytávaniu vareného jedla a umožňuje zdravé varenie s malým množstvom tuku a rýchly rozvod tepla. Vďaka tomu usporíte elektrickú energiu pri varení aj čas.

Keramický povrch je ekologický, neobsahuje PTFE ani PFOA. Pri prehriatí hrncov sa z povrchu nevyparujú žiadne toxické výpary. Hrnce sú odolné proti mechanickému poškodeniu a voči vysokým teplotám až 220°C. Hrnce sú vhodné do rúry, na všetky typy varičov vrátane indukcie a do umývačky riadu. Rukoväteť sú vyrobené z nerezovej ocele. Každý hrniec je vybavený pokrievkou z odolného skla s otvorom pre odvod pary a pre dokonalú kontrolu nad priebeh varenia. Jeden hrniec má štvorcový tvar, ostatné sú klasické kruhové.

ŠPECIFIKÁCIE

Balení obsahuje: 1 x hrniec, priemer 16 cm, výška 7,3 cm, objem 1,2 l 1 x pokrievka, priemer 16 cm 1 x hrniec, priemer 20 cm, výška 9 cm, objem 2,45 l  1 x pokrievka, priemer 20 cm 1 x hrniec, priemer 24 cm, výška 11,5 cm, objem 4,4 l 1 x pokrievka, priemer 24 cm 1 x hrniec, rozmer 28 x 28 cm, výška 7,7 cm, objem 4,9 l 1 x pokrievka, rozmer 28 x 28 cm

  • Materiál: hliník, keramický vnútorný povrch, nerezová oceľ (rukoväť), skl(pokrievka)
  • Farba: strieborná, šedá

VÝHODY A NEVÝHODY

Hrnce sú vyrobené z kvalitného hliníka.

Nepriľnavý keramický vnútorný povrch pre zdravé varenie bez tuku a rýchly rozvod tepla.

Keramický povrch je ekologický.

Hrnce sú odolné voči vysokým teplotám a mechanickému poškodeniu.

Úspora elektrickej energie vďaka výbornej tepelnej vodivosti.

Jednoduchá údržba a čistenie.

Vhodné na všetky typy varičov, do umývačky riadu a do rúry.

PRAKTICKÉ RADY

  • Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickú dosku a indukciu
  • Vhodné do rúry: Áno, do 220 °C
  • Vhodné do umývačky: Áno

NÁVOD K POUŽITIU

Pred prvým použitím

Pre zachovanie kvality riadu, je nutné dodržať nasledujúce odporúčania. Vyberte riad z krabice a odstráňte všetok obalový materiál (vrátane prípradnej fólie, samolepky, papiere atď.) z výrobku.

Pred prvým použitím umyte časti, ktoré prídu do styky s potravinami, v horúcej vode s prídavkom saponátu, dôkladne opláchnite čistou vodou a vytrite do sucha, prípadne nechajte vyschnúť. Ľahko obrúskom vytrite vnútornú plochu tukom alebo olejom.

Použitie

Riad môžete používať na akomkoľvek zdroji tepla - indukčné dosky, sklokeramické dosky, el. platničky alebo plyn prípadné tiež záhradné grily. Pri používaní na plyne odporúčame použiť liatinové rozptylovanie platničky plameňa z dôvodu jednoduchšej údržby dna výrobku.

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop