1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Robotické" iný produkt.

LG VSR66000OB

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

439,00 € s DPH

365,83 € bez DPH

Výkonný a dôkladný

Robotický vysávač VSR66000OB vám pomôže udržiavať vašu domácnosť stále dôkladne čistú. V tom mu veľkou mierou pomáha invertorový motor, ktorý je jeho súčasťou. Ultrazvukové senzory, ktorými je vybavený spoľahlivo rozpoznávajú každú prekážku, ktorá mu stojí v ceste počas upratovania a minimalizajú tak nárazy. Funkcia mapovania mu pomôže v prípade, že ho premiestnite na iné miesto. Pamätá si, totiž  čo už vyčistil a nedochádza tak k zbytočnému vysávaniu tých istých miest viackrát. 

Jedinečný dizajn

Prvá vec, ktorá vás určite zaujme hneď ako sa pozriete na váš robotický vysávač VSR66000OB je štvorcový dizajnso zaoblenými hranami, ktorý sa líši od iných. Práve jeho tvar štvorca a bočné kefy, ktoré sú umiestnené bližšie k prednej časti zaručujú celkovú účinnosť vysávania rohov na 94 %VSR66000OB sa tak doslova dostane do každého kúta vášho domu, či bytu.

 

Praktické vybavenie 

Robotický vysávač je vybavený 14,4 V Li-Ionovou batériou s kapacitou 2330 mAh, ktorá si aj po 300 cykloch nabitia stále zachováva viac ako 90 % pôvodnej kapacity. Milým prekvapením pre vás pri jeho používaní môžete byť aj skutočnosť, že hlasová signalizácia vysávača  VSR66000OB  je v českom jazyku. Pri jeho prevádzke si môžete pomôcť aj diaľkovým ovládaním, ktoré je jeho súčaťou. Benefitom je taktiež plánované upratovanie, čo znamená, že si môžete naprogramovať upratovanie domácnosti na požadovaný čas.

 

 

Nenáročná údržba

Údržba zásobníka s kapacitou 0,6 l na prach sa vyberá zvrchu vášho vysávača. Vďaka jeho kapacite zaberie viac prachu a pritom jeho čistenie je ľahké, rýchle a nenáročné. Navyše pri jeho vyprázdňovaní nedochádza k prášeniu. Robotický vysávač VSR66000OB sa postará o tom, aby boli vaše koberce, podlahy, či dlažby stále ako nové. 
 

 

 

 

Výška 890mm
Šírka 340mm
Hĺbka 340mm
Hmotnosť 3000g
Farba Čierna
Hlučnosť (dB) 69dB
Záruka 10 rokov

Základné

Farba Čierna
Výška 890mm
Šírka 340mm
Hĺbka 340mm
Hmotnosť 3000g
Záruka 10 rokov

Vysávače

Hlučnosť (dB) 69dB

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (15)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop