1
Mora I 878 AW Zväčšiť

Mora I 878 AW

Nový produkt

Informačný list

Sporák so sklokeramickou indukčnou varnou doskou a multifunkčnou rúrou vyniká nadštandardným, až 70-litrovým objemom a zaradením do energeticky úspornej triedy A.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

489,00 € s DPH

407,50 € bez DPH

 Varenie a pečenie vám zjednoduší prehľadné dotykové ovládanie jednotlivých varných plôch, ktoré je umiestnené priamo na indukčnej doske. Nechýba ani ukazovateľ zvyškového tepla, vopred nastavené programy na pečenie a programovateľné digitálne hodiny. Komfortnú obsluhu sporáka umocňujú teleskopické výsuvy plechov, tiché a bezpečné zatváranie dvierok a praktická zásuvka na uskladnenie príslušenstva.

Úsporné varenie i pečenie

Zaradenie spotrebiča do energeticky úspornej kategórie A je nesporne jeho veľkou výhodou. Indukčné zóny totiž pri varení zahrievajú iba dno nádoby. Na nízkych nákladoch má svoj podiel aj zvyškové teplo, o ktorého stave vás bude informovať praktický ukazovateľ. Príprava jedál na indukčnej varnej doske je tak nielen úsporná, ale i rýchla a bezpečná, nakoľko predstavuje minimálne riziko vzniku popálením alebo iných nehôd. Ďalším bonusom je tiež jej jednoduchá údržba.

Jednoduché ovládanie

Na manipuláciu s varnou doskou poslúži prehľadné, pohodlné a intuitívne dotykové ovládanie. Jemným pohybom prsta získate kontrolu nad jednotlivými varnými plochami a ich výkonom. Samotnú rúru možno ovládať prostredníctvom kombinácie klasických gombíkov a prehľadného displeja.

Programovateľné digitálne hodiny

Obsluhu spotrebiča zjednodušujú aj digitálne programované ovládacie hodiny. Displej vám dá vedieť aktuálnu teplotu vo vnútri rúry, dĺžku pečenia i zvolenú funkciu. Jeho súčasťou je tiež modul s vopred nastavenými programami.

Možnosti prípravy pokrmov

Výberom spomedzi 11 vopred nastavených programov upečiete pokrm presne podľa vašich predstáv. Rúra ponúka klasické možnosti v podobe horného a spodného ohrevu, elektrického grilu s či bez ventilátora, horúceho vzduchu, rozmrazovania alebo zohrievania tanierov. Určite oceníte aj praktický Eco Clean, ktorý výrazne uľahčí čistenie rúry.

Veľkorysý objem rúry

Až 70-litrový vnútorný priestor rúry umožní pečenie niekoľkých druhov jedál naraz a bez problémov pojme aj veľkého moriaka. Jej tvar vychádza z podoby starej pece, takže sa môžete spoľahnúť na rovnomerné prúdenie vzduchu. Výsledkom bude dokonale prepečený, vo vnútri šťavnatý a na povrchu chrumkavý pokrm.

Praktické riešenie vhodné do každej kuchyne

Komfort spotrebiča umocňuje tiché a šetrné zatváranie dvierok. S cieľom dosiahnutia dokonalého prehľadu o príprave jedla a bezpečnej manipulácie s plechmi na pečenie výrobca do rúry zakomponoval teleskopické výsuvy. Pokrm tak môžete bez obáv kontrolovať, podlievať či pohodlne vkladať alebo vyberať pekáče. V neposlednom rade spomeňme priestrannú zásuvku v dolnej časti sporáka, v ktorej uskladníte potrebné príslušenstvo.

Súhrn

Výrobca Moraopraviť
Typ dosky indukčníopraviť
Typ sporáka elektrickýopraviť
Farba bielaopraviť
Počet platničiek/horákov 4opraviť
Displej ánoopraviť
Hmotnosť 37.1 kgopraviť
Počet funkcií rúry 11opraviť

Energetické údaje

Energetická trieda Aopraviť
Spotreba el. energie 1.03 kWhopraviť
Maximálny príkon 10400 Wopraviť
Napájacie napätie 230 / 380 Vopraviť

Rozmery

Šírka 50 cmopraviť
Výška 85 cmopraviť
Hĺbka 60 cmopraviť
Objem rúry 70 lopraviť

Funkcie

Digitálny programátor ánoopraviť
Gril ánoopraviť
Minútka ánoopraviť
Ventilátor ánoopraviť
Horný ohrev ánoopraviť
Spodný ohrev ánoopraviť
Horúci vzduch ánoopraviť
Otočný ražeň nieopraviť
Samočištenie rúry ánoopraviť
Rozmrazovanie ánoopraviť
Osvetlenie rúry ánoopraviť
3D pečenie nieopraviť
Teleskopické vysunutie plechov ánoopraviť
Kruhové teleso ánoopraviť
Booster ánoopraviť
Ochladzovanie dvierok ánoopraviť
Pečenie v páre nieopraviť
Teplotná sonda nieopraviť
WOK horák nie

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (17)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop