1
Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 68 ks Zväčšiť

Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 68 ks

Nový produkt

Prémiové plienky s upevňovacími pásikmi pre bábätká od 4 do 8 kg.

Viac detailov

Na sklade

22,90 € s DPH

19,08 € bez DPH

Každý rodič chce pre svoje dieťatko to najlepšie. Preto niet divu, že venuje pozornosť výberu kvalitných plienok. Pokiaľ nechcete experimentovať a hľadáte osvedčené plienky, ktoré budú šetrné k pokožke vášho bábätka, vyberte si rad Pampers Premium Care. Prečo sú tieto plienky jedinečné? Ich kúzlo nespočíva iba v použitom materiály. Do vienka dostali aj niekoľko inovácií, ktoré ich radia medzi špičku na trhu, a vďaka ktorým si tieto plienky zamilujete vy aj vaše dieťatko.

Hebké ako pierko

Detská pokožka je extrémne citlivá, a preto potrebuje tú najlepšiu ochranu. Pampers Premium Care sú vyrobené z hebkých materiálov rešpektujúcich pokožku bábätka a vďaka absorpčnej povrchovej vrstve Heart Quilts zaručujú maximálnu hebkosť a pohodlie pre zadoček vášho dieťatka.
Hebké ako pierko

Sucho a priedušnosť

Plienky majú vzduchové kanáliky, ktoré bleskovo absorbujú vlhkosť a uzamknú ju do seba pre okamžitý pocit sucha. Zároveň sú dokonale priedušné, takže vášmu dieťatku doprajú až 12 hodín ochrany.
Sucho a priedušnosť

Indikátor vlhkosti

Zabudnite na zdĺhavé skúmanie, či už je plienka plná, alebo nie. Tieto plienky disponujú indikátorom vlhkosti, ktorý vás zmenou farby upozorní, že je potrebné bábätko prebaliť.
Indikátor vlhkosti

Sadnú ako uliate

Špeciálny je aj tvar plienok. Sú prispôsobené pupku dieťatka, takže sú pohodlné, netlačia a perfektne sadnú.
Sadnú ako uliate

Bezpečnosť na prvom mieste

Premium Care sú na 100% bezpečné. Na ich vývoji spolupracovali odborníci z radov toxikológie aj pediatrie. Môžete si byť istí, že svojmu bábätku dávate to najlepšie.
Bezpečnosť na prvom mieste

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop