1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Osobná starostlivosť" iný produkt.

Remington H5670 60%1 recenzia Zväčšiť

Remington H5670

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

31,90 € s DPH

26,58 € bez DPH

Sympaticky fialové natáčky Jumbo Curls majú zamatovo mäkký povrch pre jednoduchšiu aplikáciu a jednoduchú manipuláciu bez zamotania. Suché vlasy stačí jednoducho prečesať, natočiť na Jumbo natáčky a zaistiť klipsňou. Zafixované je ponecháte tak dlho, kým natáčky i vlasy úplne nevychladnú a účes sa nezpevní.A voila! Perfektné lokne sú na svete!

Inovácia v každej natáčce

Prednosťou natáčok Jumbo Curls je keramická úprava a ionizácie pre lesklé vlasy bez krepovateniu. Povrch natáčok je dokonale hladký a namotané pramene sa do natáčok nezachytávajú. Použitie je jednoduché, prístroj stačí zapnúť a nechať 10 minút nahriať. Natáčky obsahujú inovatívne voskové jadro pre udržanie vysokej teploty. Tvarovanie vlasov je preto rýchlejšia a účes dlhšie vydrží. Sada obsahuje 12 natáčok v dvoch veľkostiach , 4 x 40 mm a 8 x 35 mm, a 12 farebne rozlíšených klipsní a pinziet pre pevnejšie fixáciu. Natáčky disponujú studeným zakončením pre jednoduchšie styling bez popálenia.  

Jumbo natáčky

Nič sa nevyrovná jumbo natáčkám na vytvorenie objemnejších, prekrásnych vlasov. Táto súprava natáčok je perfektný, ak chcete vytvoriť skvelé účesy, dokonalé tvary a nadýchané vlny. 

Voskové jadro zabezpečuje udržanie vysokej teploty natáčok, rýchlejšie vytvarovanie vlasov a dlhšiu výdrž účesu pre dokonalé výsledky. 

Objemnejšie účesy si zaslúži natáčky s luxusným zamatovým povrchom. Ten zabezpečí jemné trenie, ktoré je potrebné. Jednoducho vlasy natočte na Jumbo natáčky pre rýchlejšie, jemnejšie aplikáciu.   12 natáčok s jednoduchou možnosťou uchopenia v dvoch veľkostiach - 4 x 40 mm, 8 x 35 mm

Zamatovo mäkký povrch pre jednoduchšie zvlnenie a výsledky bez zamotania

Inovatívny voskové jadro na udržanie vysokej teploty, rýchlejšie vytvarovanie vlasov a dlhšiu výdrž účesu

Keramická úprava a ionizácie pre lesk bez krepatenia

Studené zakončenie natáčok pre jednoduchšie styling 12 farebne rozlíšených klipsní a pinziet na udržanie natáčok na mieste kontrolka zapnutia

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop