1

ROWENTA CF4512

Nový produkt

Multifunkčná kulma ROWENA CF4512.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

45,00 € s DPH

37,50 € bez DPH

Multifunkčná kulma

Rowenta CF4512F0 je multifunkčná kulma na vlasy, ktorá vytvorí nepreberné množstvo účesovRowenta for Elite Fashion Stylist zvládne rovnanie, natáčanie aj vlnkovatenie, a to vždy s výsledkom dokonalého účesu.

 

Ionty pre hladký a lesklý účes

Rowenta CF4512F0 vďaka generátoru iónov vytvorí účes, ktorý bude na dotyk hladký a lesklý na pohľad. Kulma má keramický povrch, ktorý neničí vlasy a umožní rýchlu a jednoduchú úpravu.

3 v 1

Vďaka schopnosti vytvárať rôzne účesy je Rowenta CF4512F0 veľmi obľúbenáu profesionálov z celého sveta. Vlny ako u modeliek svetových značiek si teraz môžete počas chvíľky vytvoriť aj u vás doma. 

 

Vlasy ako z rozpletených copov

S pomocou kulmy Rowenta CF4512F0 vytvoríte aj moderný a prirodzený "Boho štýl" ako z práve rozpletených vrkočov. 3D vlnkovacie dosky sú prispôsobené práve tomuto účesu, ktorému zachovajú potrebnú prirodzenosť. 

Jednoduché žehlenie

Ak túžite po hladkom a rovnom účese, zhotovíte ho prostredníctvom 2 integrovaných hrebeňov pre efektívne žehlenie jedným ťahom.  

 

 

Veľké vlny

Klasickú funkciu kulmy tento multifunkčný nástroj nestratil. Pomocou nadstavca s priemerom 35 mm sformujete nádherné veľké vlny

Bezpečná a jednoduchá manipulácia

2 nastavenia teploty sa prispôsobia každému typu vlasov. Všetky skvelé funkcie dopĺňa napájací kábel otočný v uhle 360°, ktorý umožňuje pohodlné a praktické používanie, bezpečnú manipuláciu a jednoduché ukladanie.

 

Hmotnosť 1 kg

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop