1
Sanytol kuchyňa 500 ml Zväčšiť

Sanytol kuchyňa 500 ml

Nový produkt

SANYTOL odmasťujúci prípravok na kuchyne 500 ml.

Viac detailov

Na sklade

3,90 € s DPH

3,25 € bez DPH

Popis produktu

SANYTOL odmasťujúci Prípravky na kuchyne 500 ml

Kuchyňa je miesto náchylné k usadzovaniu baktérií. Použitie dezinfekčného čistiaceho prípravku je jediný spôsob, ako zabrániť množeniu mikrobů.Trojí účinok lieku odstraňuje 99,99% mikroorganizmov. Odstraňuje účinne zvyšky mastnoty a usadenín. Dezinfikuje a odmasťuje do hĺbky, šetrný k povrchom, biologicky odbúrateľný, odstraňuje nepríjemné pachy.

  • Použitie: Nastriekajte prípravok na plochu určenú na čistenie. Nechajte pôsobiť. Potom utrieť vlhkou handričkou. V prípade usadenín nechať pôsobiť dlhšiu dobu a podľa potreby čistenia opakovať. Plochy v styku s potravinami otrieť pitnou vodou. V prípade hĺbkové dezinfekcia nechať pôsobiť 15 minút.
  • Trojaký účinok lieku: antibakteriálny (5 minút), fungicídny podľa normy EN 13697 proti Candida Albicans a virucidné podľa normy EN 14476 (15 minút) proti Herpes simplex a chrípkovému vírusu (H7N1) (15 minút). Účinnosť overená a skontrolovaná autorizovanou laboratórií.
  • Odporúčanie: Za normálnych podmienok použitia neohrozuje septiky. Horúce alebo teplé plochy nechajte pred nanesením prípravku vychladnúť. U citlivých materiálov vykonajte najskôr skúšku nanesením prípravku na málo viditeľnú časť.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (2)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop