1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Sodastream" iný produkt.

Výpredaj Sodastream JET Black/White Zväčšiť

Sodastream JET Black/White

Nový produkt

  • 1 Fľaša v cene
  • Prvá bombička v cene
  • Objem fľaše 900 ml

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

69,90 € s DPH

-19,10 €

89,00 €  s DPH

58,25 € bez DPH

Prístroj na výrobu domácej perlivej vody pre vás kedykoľvek pripraví sódovku či sýtenú limonádu. Nepotrebuje na to elektrickú energiu ani žiadne batérie – pracuje totiž mechanicky. Príprava nápoja je nesmierne jednoduchá – stačí stlačiť jediné tlačidlo. O výrobu bubliniek sa stará plynová bombička obsahujúca CO2, ktorá vystačí až na 80 litrov nápoja. Prázdnu bombičku ľahko nahradíte novou, pričom zaplatíte iba za plyn, ktorý sa v nej nachádza. Perlivú vodu môžete ochutiť širokou škálou koncentrovaných príchutí a vytvoriť si tak chutnú domácu limonádu.

Perlivá voda podľa vašich predstáv

Doprajte si vodu, na akú máte práve chuť. Želáte si jemne, stredne alebo veľmi sýtený nápoj? Všetko závisí od toho, koľkokrát stlačíte tlačidlo. Liter takto vyrobenej domácej sódy vás podľa intenzity nasýtenia vyjde na 0,09 - 0,013 Eur.

Ekologicky, pohodlne a bez záťaže

Prístroj pracuje mechanicky – na výrobu sódy nepotrebuje žiadnu elektrickú energiu ani batérie. Nijako tak nezaťaží vašu domácnosť a odbremení vás od nekonečného nosenia fliaš z obchodu.

Čaro plynových bombičiek

Súčasťou zariadenia SodaStream je plynová náplň s obsahom CO2, ktorá čistú vodu obohatí o množstvo tancujúcich bubliniek. V závislosti od intenzity nasýtenia CO2 môže jedna bombička vystačiť až na 80 litrov nápoja.

Ekologický kolobeh

Prázdne bombičky nevyhadzujte. Na Slovensku nájdete v širokej maloobchodnej sieti viac ako 500 autorizovaných predajcov, kam ich možno priniesť a vymeniť za nové. Zaplatíte vždy iba za plynovú náplň. Prázdne bombičky sa ošetria a opätovne naplnia CO2.

Máte chuť na limonádu?

Perlivú vodu môžete ozvláštniť koncentrovanými príchuťami SodaStream, ktorých charakter dokonale ladí s chuťou pramenitej vody. Vyberte si spomedzi zaujímavých kombinácií, s ovocným cukrom alebo bez, vitamínových, koktejlových, ovocných či prírodných. Nechýba ani príchuť coly, ľadového čaju a mnoho iných. Pravá domáca limonáda zachutí naozaj každému.

Objavte svoj vlastný štýl

Vyberte si prístroj, ktorý sa stane dokonalou súčasťou vašej kuchyne a zároveň vystihne váš osobitý štýl. V ponuke nájdete množstvo pastelových odtieňov a elegantných kombinácií. Okrem prístroja na výrobu sódy a jednej bombičky je súčasťou balenia aj odolná fľaša z plastu, ktorý neobsahuje BPA.

Farba Čierna / Biela
Objem 900 ml
Záruka 2 roky

Základné

Farba Čierna / Biela
Záruka 2 roky

Sodastream

Objem 900 ml

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (4)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop