1
Stiebel Eltron EIL 4 Plus Zväčšiť

Stiebel Eltron EIL 4 Plus

Nový produkt

STIEBEL ELTRON EIL 4 Plus je malý hydraulicky riadený prietokový ohrievač vody tlakový.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

109,00 € s DPH

90,83 € bez DPH

Popis produktu

STIEBEL ELTRON EIL 4 Plus je Mmalý hydraulicky riadený prietokový ohrievač vody tlakový, 4,4 kW, 230 V, montáž pod umývadlo.

Použitie • Vhodný pre zásobovanie umývadla vodou. Možná je prevádzka s tlakovou a beztlakovou armatúrou.

Výbava / Komfort • Hydraulicky riadený mini prietokový ohrievač s prietokovým spínačom a automatickou reguláciou prietoku. Takmer konštantné požadované teploty až do maximálneho výkonu. Ohrievací výkon riadený hydraulicky v jednom stupni, v závislosti od prietokového množstva. Požadovaná teplota zmiešavaním na armatúre. Vrátane špeciálneho prúdového regulátora pre ideálny prúd vody a integrovaným regulátorom prietoku na použitie v existujúcej armatúre (závit M22/24). Montáž pod umývadlo.

Účinnosť • Pomocou mini prietokových ohrievačov sa voda zohrieva priamo na odberovom mieste a vždy len vtedy, keď je potrebná. Zabráni sa stratám energie a vody v dlhých rozvodoch. Vďaka tomu je dosiahnutá vysoká energetická účinnosť.

Inštalácia PROFI-RAPID • Inštalačný systém PROFI-RAPID pre časovo úspornú a jednoduchú montáž. Jednoduchá montáž na stenu: 2-bodové upevnenie, zadná stena slúži súčasne ako vŕtacia šablóna, pozdĺžne otvory na vyrovnanie odchýlok vyvŕtaných otvorov, čiapočka prístroja a vnútorný konštrukčný celok s odnímateľný pomocou držadla. Rýchle a univerzálne pripojenie vody: Vonkajšie 3/8“ kovové pripojenia vody pre priamu a univerzálnu inštaláciu armatúr. Jednoduché elektrické pripojenie: Sieťový kábel sériovo pripravený, pre pevné pripojenie. Druh krytia IP 25 (chránené proti tryskajúcej vode).

Bezpečnosť • Bezúdržbový ohrevný systém holým drôtom, vhodný aj na vodu s vysokým aj nízkym obsahov vápnika. Bezpečnostný systém s vypnutím tlaku.

Výhody produktu

Hydraulicky riadený mini prietokový ohrievač na vodu a energiu šetriace zásobovanie umývadla

Montáž pod umývadlo

Možná je prevádzka s tlakovou a beztlakovou armatúrou

Špeciálny prúdový regulátor pre ideálny tvar prúdu vody

Ihneď teplá voda vďaka rýchlemu a bezúdržbovému ohrevnému systému holým drôtom

Rýchla inštalácia PROFI-RAPID

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop