1
Stiebel Eltron PSH 150 WE-L Zväčšiť

Stiebel Eltron PSH 150 WE-L

Nový produkt

Kombinované zásobníky PSH WE sú vhodné na zásobovanie teplou vodou z viacerých odberových miest.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

359,00 € s DPH

299,17 € bez DPH

Popis produktu

POUŽITIE:

Kombinované zásobníky PSH WE sú vhodné na zásobovanie teplou vodou z viacerých odberových miest (jednotlivé alebo skupinové zásobovanie), napr. súčasné zásobovanie kúpeľne a kuchyne. Nepriame zásobníky majú elektrický rúrkový výmenník tepla z ušľachtilej ocele a rúrkový výmenník tepla, ktorý môže byť pripojený napr. k ústrednému vykurovaciemu zariadeniu. Tlakový prístroj na použitie so všetkými bežnými tlakovými armatúrami. Voliteľne bez tlaku pre zásobovanie odberného miesta.

VÝBAVA A KOMFORT:

Plynulé nastavenie teploty 7-75 °C. Ukazovateľ ohrevu signalizuje činnosť ohrievania. Zobrazenie priebehu teploty na účely kontroly aktuálnej teploty vody.

ÚČINNOSŤ:

Nízke straty energie vďaka kvalitnej tepelnej izolácii. Obzvlášť úsporné kvôli výhodnému pripojeniu k vykurovaciemu zariadeniu cez zabudovaný rúrkový výmenník tepla. Recyklovateľná konštrukcia pre ekologickú separáciu rôznych komponentov.

INŠTALÁCIA A SERVIS:

Jednoduchá výmena so všetkými bežnými nástennými zásobníkmi. Zapustené úchytky na prístroji umožňujú bezpečnú manipuláciu. Univerzálny záves umožňuje rýchlu a ľahkú montáž na stenu. Inštalácia v spojení s plastovými, medenými alebo nehrdzavejúcimi potrubnými systémami je možná. Príruba je vybavená druhou rúrkou snímača pre externú reguláciu zdroja tepla. Cirkulačná prípojka zvyšuje teplovodné pohodlie v dlhších potrubných sieťach. Jednoducho odnímateľná príruba s ohrievacím telesom. Druh krytia IP 25. Veľký otvor príruby pre efektívne a pohodlné odvápnenie

Rôzne modely s pripojeniami tepelného výmenníka vľavo (PSH WE-L) alebo vpravo (PSH WE-R). Dodatočné varianty pre horizontálnu inštaláciu (PSH WE-H).

BEZPEČNOSŤ A KVALITA:

Kvalitná horčíková anóda. Oceľová vnútorná nádrž so špeciálnym priamym smaltovaním „anticor“ pre dlhú životnosť. Automatická protimrazová ochrana monitoruje teplotu vody a chráni nádrž pred zamrznutím.

Typ

Číslo                  236234

Menovitý objem 151 l

Výška                 1410 mm

Priemer              510 mm

Technické údaje

Inštalovaný príkon ~ 230    2 kW

Menovité napäti        220-240 V

Frekvencia                50/60 Hz

Fázy                          1/N/PE

Pohotovostná spotreba elektrického prúdu / 24 h pri 65 °C     1.49 kWh

Trieda energetickej účinnosti    C

Farba  biela

Druh krytia (IP)    IP25

Hmotnosť v prázdnom stav      55.20 kg

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (21)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop