1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Chladničky s mrazničkou dole" iný produkt.

BEKO CNA 365 EE0ZX

Nový produkt

Chladnička s mrazničkou BEKO CNA 365 EE0ZX

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

719,00 € s DPH

599,17 € bez DPH

Chladiaca zóna

Chladiaca časť kombinovanej chladničky Beko RCNA 366 E30ZXP s vnútorným objemom 215 l, z toho EverFresh+ zóna má 30 l, disponuje 3 odkladacími sklenenými plochami. Na odkladanie ovocia a zeleniny je chladiaca časť vybavená aj plastovými zásuvkami. Dverné poličky sú vyrobené z plastu. Nechýba ani kovová polica na fľaše. Osvetlenie je zabepečné prostredníctvom moderného LED stropného osvetlenia, ktoré nehreje, vďaka čomu, tak ušetríte spotrebu vašej energie. Osvetlenie je tak nielen praktické, ale navyše aj ekonomické, čo určite oceníte. Elektronické ovládanie chladničky je umiestnené na dverách pomocou vonkajšieho LCD displeja.

Zóna EverFresh+

Ak kupujete množstvo čerstvej zeleniny a ovocia, určite oceníte EverFresh+ zónu chladničky. Technológia EverFresh+ veľmi presne kontroluje vlhkosť vzduchu v skladovacej priehradke a prúdiaci vzduch znižuje kondenzáciu prirodzenej vlhkosti potravín. Tie sú tak uchovávané v prostredí s minimálnymi teplotnými výkyvmi, vďaka čomu vám ovocie a zelenina v tejto priehradke vydrží čerstvá, chutná a plná vitamínov až 3 x dlhšie.

Active Fresh Blue Light

Technológia aktívneho modrého svetla predlžuje skladovateľnosť a životnosť čerstvého ovocia a zeleniny a pomáha tak zachovaniu ich prirodzenej farby, chuti a vitamínov. Zabezpečuje tiež, aby sa na vložených potravinách netvorila plieseň, zabraňuje rozmnožovaniu baktérií a udržuje v chode proces fotosyntézy. Vložené potraviny budete tak mať chránené a dlhodobo čerstvé.

Mraziaca zóna

Spodná časť kombinovanej chladničky disponuje mrazničkou s objemom 109 l. Vybavená je tromi zásuvkami, pre mrazenie potravín, ktoré sú vyberateľné. Jej mraziaca kapacita je 6 kg za 24 hodín a doba skladovania pri poruche je 33 hodín.

Neo Frost

Technológia NeoFrost odbúrava nutnosť odmrazovania. Je to dokonalá varianta No Frost chladenia. Má dva nezávislé výparníky a ventilátory v jednom zariadení. Dva nezávislé chladiace okruchy technológie NeoFrost v spojení s dvoma ventilátormi udržujú optimálnu vlhkosť a teplotu  vzduchu v chladničke a nízku vlhkosť  a suchý studený vzduch v mrazničke. Uložené potraviny vám vydržia dlhšie čerstvé a nevysušené.

Antibakteriálne tesnenie

Tesnenia vo dverách chladničiek je obvykle veľmi náročné udržiavať v čistote, a tak sa stáva ideálnym prostredím pre šírenie baktérií. Chladnička Beko obohatila tesnenie a madlo o antibakteriálne látky, ktoré tesnenie udržujú bez choroboplodných zárodkov a tieto látky tiež vytvárajú antibakteriálnu bariéru a tá chráni vnútrajšok chladničky od nežiaducich mikroorganizmov. Prostredie chladničky tak bude pre vaše potraviny klinicky nezávadné.

Vnútorné LED osvetlenie

Vždy perfektný prehľad o stave zásob v chladničke, budete mať vďaka vnútornému stropovému LED osvetleniu. Celkovo je toto svetlo účinnejšie a poskytuje viac prirodzeného svetla v porovnaní s klasickým osvetlením. Obľúbite si ho hlavne pri večerných návštevách chladničky a tiež predstavuje krok v pred k zlepšeniu nízkospotrebovej prevádzky.

Výška 1860mm
Šírka 600mm
Hĺbka 660mm
Hmotnosť 70
Farba Nerez
Energetická trieda A++
Spotreba (kWh/rok) 270 kWh
Klimatická trieda SN-T
Typ chladenia No Frost
Objem chladničky (l) 324
Objem mrazničky (l) 109
Hlučnosť (dB) 40 dB
Mraziaca kapacita (kg/24 hod) 6 kg
Akumulačná doba (hod) 33
Vnútorné osvetlenie ano LED
Držiak fliaš ano
Výrobník ľadu nie

Základné

Energetická trieda A++
Farba Nerez
Výška 1860mm
Šírka 600mm
Hĺbka 660mm
Hmotnosť 70
Spotreba (kWh/rok) 270 kWh

Chladničky

Klimatická trieda SN-T
Typ chladenia No Frost
Objem chladničky (l) 324
Objem mrazničky (l) 109
Hlučnosť (dB) 40 dB
Mraziaca kapacita (kg/24 hod) 6 kg
Akumulačná doba (hod) 33
Vnútorné osvetlenie ano LED
Držiak fliaš ano
Výrobník ľadu nie

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop