1

Beko DPY8506GXB2

Nový produkt

Dodanie do 7 dní.

539,00 € s DPH

449,17 € bez DPH

Úsporná v najlepšej triede kategórie


Sušička DPY8506GXB2 je vybavená tepelným čerpadlom a so svojou spotrebou sa radí do najlepšej energetickej triedy kategórie A+++. Usuší bielizeň za každého počasia, a dokonca úspornejšie, než keby ste ju zavesili na sušiak a v miestnosti pritopili.

Rýchlo suchá bielizeň bez vlhkosti v miestnosti


Sušička DPY8506GXB2 usuší bielizeň v priebehu niekoľkých desiatok minút. Bielizeň počas sušenia nenačuchne a nezatuchne, ako pri sušení na sušiaku. Pomôže tiež znížiť vlhkosť v byte, a tým pomôcť v boji proti plesniam najmä počas zimných mesiacov.

Zmestí sa do každej domácnosti


Sušičku DPY8506GXB2 je možné dať takmer kamkoľvek. Na svoje fungovanie potrebujem len zásuvku, takže sa dá umiestniť do kumbálu aj do skrine. Najobľúbenejšie je dať sušičku na práčku - DPY8506GXB2 má hĺbku skeletu 54 cm, takže je možné ju umiestniť aj na úzku práčku od hĺbky skeletu už od 49 cm.


Suší šetrne


DPY8506GXB2 má tepelné čerpadlo a bubon AquaWave, ktoré sú veľmi šetrné k bielizni. Má programy na vlnené, páperové aj športové oblečenie a celkovo sa hodí na sušenie bielizne alergikov. Odstráni zvyšné alergény, ako sú chlpy, a na bielizeň sa nenachytajú ďalšie alergény ako pri sušení vonku alebo na sušiaku.

Steamcure / Svieža bielizeň aj bez prania


Funkcia SteamCure vstrekuje počas sušenia k bielizni páru. Tá ho zbaví pachov a pokrčenia, takže sa oblečenie ľahko žehlí alebo nie je potrebné žehliť vôbec. SteamCure sa preto hodí na osvieženie raz noseného oblečenia, ktoré nie je inak potrebné prať.

Spoľahlivosť a dlhá životnosť


Sušička DPY8506GXB2 je svojimi parametrami perfektnou sušičkou pre každú domácnosť od jednotlivca po veľkú rodinu. Má ProSmartTM invertorový motor s dlhou životnosťou a navyše 10 rokmi záruky zadarmo (stačí ju len po zakúpení registrovať na beko.cz).
Kedykoľvek sa dá obrátiť na zákaznícke centrum a servisnú sieť Beko s vlastnými technikmi po celej republike, ktorí pomôžu, aby spotrebič Beko slúžil čo najdlhšie.

Výrobca : Beko
Typ sušičky : kondenzačné
Maximálna náplň : 8 kg
Spôsob umiestnenia : voľne stojaca
Hlučnosť : 63 dB
Počet programov : 15
Program pre outdoor : áno
Program pre vlnu : áno
Tepelné čerpadlo : áno
Spotreba el. energie : 176.8 kWh
Energetická trieda : A+++
Výška : 84.6 cm
Šírka : 59.8 cm
Hĺbka : 60.5 cm
Hmotnosť : 44 kg
Detská poistka : áno
LCD displej : áno
Odložený štart : áno
Vnútorné osvetlenie bubna : áno
Český panel : áno
Program pre perie : áno

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop