1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Sušičky bielizne full" iný produkt.

Beko HDF 7412 CSRX Zväčšiť

Beko HDF 7412 CSRX

Nový produkt

Pokiaľ zápasíte s miestom alebo s veľkosťou futier, potom budete radi za tento model. Hĺbka skeletu je iba štyridsať šesť centimetrov, vďaka čomu sušička ľahko prejde aj dverami v paneláku. 

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

489,00 € s DPH

407,50 € bez DPH

Zaberie len minimum miesta. Pokojne ju môžete dať na práčku alebo do skrine. Sušička má automatický systém proti pokrčeniu bielizne, ktorý sa efektívne postará o šetrné otáčanie bubna, a to aj po skončení programu, keď bielizeň hneď nevyberiete. Pre ešte lepšiu vôňu môžete použiť FreshCaps. Určite oceníte aj dobrú prístupnosť filtra pre ľahké udržiavanie v dokonalej čistote. Keď to bude nevyhnutné, pripojte sušičku na odpad. Vďaka tomu už nebudete musieť ručne vylievať zásobník na kondenzát. Tepelné čerpadlo EcoGentle umožňuje sušenie aj pri nižších teplotách, čo je ideálne pre jemnejšie kusy oblečenia.

Ušetrí vás žehlenie a krásne prevonia bielizeň

Automatický systém proti pokrčeniu bielizne sa postará o šetrné otáčanie bubna, a to aj po skončení programu. Vďaka tomu bielizeň nebude pokrčená ani v prípade, že nemáte čas ju hneď vybrať. Ak preferujete nielen mäkkú, ale aj voňavú bielizeň, vložte do sušičky FreshCaps a potom si len užívajte vôňu podľa vášho gusta.

Elektronický detský zámok

Neposedné detské ručičky majú jedinečný talent siahať na veci, na ktoré nemajú a to práve v okamihu, keď sa to najmenej hodí. Tlačidlá a ovládacie prvky sú pre nich neobyčajne lákavé. V takom prípade je dobré spoľahnúť sa na detský zámok, ktorý deťom efektívne zabráni v prenastavení programu počas sušenia.

Jednoduchá údržba filtra a možnosť pripojenia na odpad

Filter vzduchu je ľahko prístupný, čo je veľkou prednosťou tohoto modelu. Vďaka tomu ho jednoducho a bez ťažkostí vyčistíte. Sušička sa vám odmení dlhou životnosťou. Keď budete potrebovať, neváhajte ju pripojiť na odpad. Vďaka tomu už nebudete musieť ručne vylievať zásobník na kondenzát.
Tepelné čerpadlo EcoGentle
Umožňuje sušenie pri nižších teplotách a vďaka tomu jednotlivé kúsky oblečenia nestrácajú svoj vzhľad, farbu a tvar. Ďalšou pridanou hodnotou je nižšia spotreba energie a to až o 73 %.

Praktické programy

Ak vy alebo váš partner často nosíte košele, určite oceníte špeciálny program Košele, ktorý ich vysuší pri nízkej teplote a sofistikovanými pohybmi bubna ich ochráni pred nežiaducim pokrčením. Spoľahnúť sa môžete aj na vnútorné osvetlenie bubna, ktoré spoľahlivo zabráni zabudnutiu jemných kúskov.

Špeciálne senzory

Špeciálne senzory kontrolujú a regulujú teplotu sušenia tak, aby bola sušička maximálne ohľaduplná ku každému kúsku oblečenia presne tak, ako dané oblečenie potrebuje. Vďaka tomu ľahko a predovšetkým šetrne usušíte ako džínsy, tak i jemné tkaniny a vlnu bez toho, aby došlo k vyblednutiu alebo poškodeniu.

Súhrn

Zaradenie Sušička bielizne s tepelným čerpadlomÚzka slim sušička bielizne do 60cm
Výrobca Bekoopraviť
Typ sušičky s tepelným čerpadlomopraviť
Maximálna náplň 7 kgopraviť
Spôsob umiestnenia voľne stojacaopraviť
Hlučnosť 65 dBopraviť
Počet programov 15opraviť
Kôš na sušenie vlny a obuvi nieopraviť
Slim ánoopraviť
Trieda účinnosti sušenie Bopraviť

Energetické údaje

Spotreba el. energie 1.75 kWhopraviť
Energetická trieda A++opraviť

Rozmery

Výška 84.7 cmopraviť
Šírka 59.7 cmopraviť
Hĺbka 50.8 cmopraviť
Hmotnosť 42 kgopraviť

Funkcie a ovládanie

Detská poistka ánoopraviť
LCD displej ánoopraviť
Odložený štart ánoopraviť
Vnútorné osvetlenie bubna ánoopraviť
Para nieopraviť
Zmena otvárania dverí nieopraviť
Zvukový signál áno

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop