1
Beko WTE10736AHT Zväčšiť

Beko WTE10736AHT

Nový produkt

Pračka Beko s nízkou spotrebou a nižší účet za elektrinu.

Viac detailov

dodanie do 7 dní

529,00 € s DPH

440,83 € bez DPH

Špeciálny program HygieneTherapy dokáže za 58 minút vydezinfikovať až 2 kg suchej bielizne pomocou fúkania teplého vzduchu. Kombinácia horúceho vzduchu a doba jeho fúkania dlhšie ako 30 minút bielizeň šetrne vydezinfikuje bez spotreby vody a pracích prostriedkov, čo šetrí náklady aj čas.

Para na škvrny

Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.

Stiahnite si ďalšie pracie programy

Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.

Čistá práčka vďaka pare

Program DrumClean + odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže oveľa lepšie. Na čistenie využíva paru, ktorá účinne odstráni zaschnuté zvyšky. Výsledkom je čistejšia bielizeň a dlhšia životnosť práčky.

Pridajte zabudnuté tričko aj po spustení práčky

Na začiatku vybraných programov je možné stlačiť tlačidlo Štart / Stop, dvere sa odomknú a môžete pridať zabudnuté ponožky či tričko, ale aj väčšie kusy ako je vankúš alebo prikrývka. Nie je potreba program resetovať a čakať na dlhé odomknutie dvierok.

Certifikovaný program pre deti a alergikov

Program Hygiene + odstráni z bielizne až 99,9% všetkých baktérií, peľov a ďalších alergénov, a preto sa hodí najmä pre alergikov, deti a osoby s citlivou pokožkou. Jeho účinnosť potvrdzuje certifikácia Allergy UK.

Šetrné pranie od siloniek po bavlnu

Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.

Čistá bielizeň a menej žehlenia

Automatická ochrana proti pokrčeniu pohybuje bubnom až 8 hodín po dokončení programu, ak nemôžete vyprané oblečenie z práčky vybrať hneď. Tým sa obmedzí pokrčenie bielizne.

Zrýchlite pranie, keď sa ponáhľate

Funkcia Fast + umožňuje skrátiť vybrané programy. Je tak možné upraviť dĺžku prania až o polovicu štandardného času, ak je potreba.

Odstránenie škvŕn bez predpierania

Program StainExpert ™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn. Vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifickým pohybom bubna a doby prania a namáčania vyperie nečistoty bez ručného predpierania.

Tiché, úsporné a spoľahlivé pranie

ProSmart ™ invertorový motor je tým správnym srdcom práčky. Oproti klasickému motoru má tichší chod, spotrebuje menej elektriny a jeho dlhá životnosť zaručuje spoľahlivé fungovanie práčky po niekoľko rokov.

Šetrná k životnému prostrediu aj k peňaženke

Práčky Beko sú navrhnuté tak, aby spotrebovali čo najmenej energie. Šetria tak nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.    

Parametre:

  • Displej: LED
  • Energ. trieda (A - G): B
  • Hĺbka skeletu (cm): 60
  • Hlučnosť odstreďovania (dB): 72
  • Kapacita (kg): 10
  • Otáčky: 1400
  • Počet programov: 15
  • Použitie pary: Áno
  • Spotreba energie (kWh/100 cyklov): 59
  • Spotreba vody na cyklus (l): 37
  • Chytrá aplikácia HomeWhiz: Áno

Rozmery:

  • Hĺbka (cm): 64
  • Šírka (cm): 60
  • Výška (cm): 84

file:///C:/Users/pc/Downloads/WTE10736AHT_energetick%C3%BD%20%C5%A1t%C3%ADtek.pdf

file:///C:/Users/pc/Downloads/WTE10736AHT_infolist%20SK.pdf

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop