1

Beko WUE7726XWST

Nový produkt

Pračka spredu plnená.

Viac detailov

Dodanie do 7 dní.

349,00 € s DPH

290,83 € bez DPH

SteamCure

Para na škvrny
Para SteamCure pomáha v priebehu cyklu odstráneniu odolných škvŕn tým, že prenikne hlboko do tkaniny, škrvny namočí a umožní ich vypranie. Počas odstredenia zase zabraňuje pokrčeniu bielizne, čím uľahčí žehlenie a dokáže odstrániť až 99,9% alergénov vrátane baktérií a vírusov.


HomeWhiz
Stiahnite si ďalšie pracie programy
Stačí len nainštalovať aplikáciu HomeWhiz do vášho inteligentného telefónu a spárovať ju s práčkou Beko cez Bluetooth. Potom už môžete začať upravovať a sťahovať ďalšie programy, ovládať práčku cez telefón, alebo si vyhľadať návody a rady na najefektívnejšie pranie.


AddXtra
Pridajte zabudnuté tričko aj po spustení práčky
Na začiatku vybraných programov je možné stlačiť tlačidlo Štart / Stop, dvere sa odomknú a môžete pridať zabudnuté ponožky či tričko, ale aj väčšie kusy ako je vankúš alebo prikrývka. Nie je potreba program resetovať a čakať na dlhé odomknutie dvierok.


Denný Express
Vyperte plnú práčku bielizne už za 28 minút!
S programom Denný Express je možné vyprať plnú náplň práčky pri 30 °C za 28 minút. Skvele sa tak hodí pre pravidelné pranie bežne znečistenej bielizne, ktoré potrebujete večer preprať, aby bolo ráno suché.


Xpress Super Short
Obľúbené tričko čisté za 14 minút
Program Xpress SuperShort sa hodí na rýchle prepranie menšieho množstva bielizne. Až 2 kg bielizne vyperie a odstredí za 14 minút. Je ideálny pre rýchle vypranie bežne znečisteného oblečenia, ktoré potrebujete mať čo najrýchlejšie vysušené.


RecycledTub
Na prírode nám záleží
Beko podporuje životné prostredie a udržateľný rozvoj, a preto používame pri výrobe práčok materiály, ktoré vznikli recykláciou PET fliaš a ďalších plastov.


Hygiene+
Certifikovaný program pre deti a alergikov
Program Hygiene + odstráni z bielizne až 99,9% všetkých baktérií, peľov a ďalších alergénov, a preto sa hodí najmä pre alergikov, deti a osoby s citlivou pokožkou. Jeho účinnosť potvrdzuje certifikácia Allergy UK.


StainExpert™
Odstránenie škvŕn bez predpierania
Program StainExpert ™ zvládne odstrániť až 24 druhov škvŕn. Vďaka kombinácii rôznych teplôt, špecifickým pohybom bubna a doby prania a namáčania vyperie nečistoty bez ručného predpierania.


Hi-tech ohrevné teleso
Pre dlhú životnosť práčky
HiTech ohrevné teleso je chránené proti korózii a vodnému kameňu poniklovanou vrstvou. Vďaka tomu má až 100x vyššiu životnosť ako štandardné ohrevné telesá.


DrumClean
Čistá práčka, čistá bielizeň
Program DrumClean odstráni z práčky všetky zvyšky prášku, vlákien z textilu a aviváže. Výsledkom je čistá bielizeň a dlhšia životnosť práčky.


AquaWave® bubon
Šetrné pranie od siloniek po bavlnu
Špeciálny vzor nerezového bubna AquaWave® je navrhnutý tak, aby bol šetrný k textilu, ale pritom umožnil dôkladné vypranie aj tej najjemnejšej látky.


Ochrana proti pokrčeniu
Čistá bielizeň a menej žehlenia
Automatická ochrana proti pokrčeniu pohybuje bubnom až 8 hodín po dokončení programu, ak nemôžete vyprané oblečenie z práčky vybrať hneď. Tým sa obmedzí pokrčenie bielizne.


Ručné pranie
Jemná starostlivosť ako pri ručnom praní, ale bez práce
Program na ručné pranie napodobňuje šetrné ručné pranie tak, aby sa dal vyprať aj kašmír a hodváb. Hodí sa aj na krajkované odevy ako je spodná bielizeň alebo slávnostné šaty.


Program šport
Čisté a funkčné športové oblečenie
Program Šport je určený pre pranie športového, ale aj membránového oblečenia. Odstráni všetky nečistoty a pot, a pritom zachová funkčnosť materiálov.


Fast+™
Zrýchlite pranie, keď sa ponáhľate
Funkcia Fast + umožňuje skrátiť vybrané programy. Je tak možné upraviť dĺžku prania až o polovicu štandardného času, ak je potreba.

https://im9.cz/sk/product-docs/6lii85i2ebxiqgca/Infolist%20-%20WUE7726XWST.pdf

https://im9.cz/sk/product-docs/vj4lsic5d5x0i27w/Energetick%C3%BD%20%C5%A1t%C3%ADtek%20-%20WUE7726XWST.pdf

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop