1

Braun BR710 MN

Nový produkt

Kefa na vlasy s ionizačnou technológiou, technológia "Satin ion" - neutralizuje elektrizovanie vlasov a zvyšuje lesk a zdravý vzhľad vlasov, hladké zakončenie pichliače, spínač On-Off s automatickým vypínaním

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

39,00 € s DPH

32,50 € bez DPH

Kefa na vlasy s ionizačnou technológiou, technológia "Satin ion" - neutralizuje elektrizovanie vlasov a zvyšuje lesk a zdravý vzhľad vlasov, hladké zakončenie pichliače, spínač On-Off s automatickým vypínaním, batériový prevádzku, 2AAA batérie

Kefa na vlasy BRAUN BR710 MN BLACK/SILV  

Pre ženy, ktoré chcú vypadať čo najlepšie, vyvinuli poprední výskumníci z Braunu dokonalý výrobok pre zvládnutie každodenných problémov.

Kefa na vlasy Satin Hair 7 je vyvinutá tak, aby vlasom každým svojim ťahom okamžite dodala lesk a hladkosť, a to kedykoľvek a kdekoľvek iba stlačením tlačidla. Je jednoduché ju používať, môžete ju všede vziať so sebou, je štýlová a prináša všetky ďalšie výhody technológie Braun IONTEC.

Rozdiel okamžite uvidíte i pocítíte, pretože vaše vlasy budú lesklé, žiarivé a hladké.  

Hlavné vlastnosti výrobku:

Inovačná technológia IONTEC

Rovnako ako všetky prístroje rady Braun Satin Hair 7 obsahuje tiež kefa na vlasy Braun Satin Hair 7 prelomovú inovačnú technológiu IONTEC. IONTEC je jedinečná technológia určená špeciálne k ochrane zdravia vašich vlasov. Preto je tiež vašou zárukou zdravej úpravy vlasov. Unikátne navrhnuté zelené iontové trysky uvolnia do vaších vlasov preukázatelně miliony saténových iontov. Tieto saténové ionty začnú ihneď znižovať statický náboj a trenie. Okamžite se obnoví lesk a hladkosť vlasov.

Česanie bez poškodenia vlasov

Unikátne navrhnuté super hladké hroty dokonalého tvaru umožnia oproti kefám bez technológie IONTEC česať vlasy výnimočne šetrne, takže nedôjde k poškodeniu vlasových kutikul. Hroty vlasy oddeľujú, bez toho aby za ne ťahali. Ku kefe sú tiež pripojené natoľko flexibilne, že akonáhle dôjde k použitu príliš hrubej sily, povolia práve hroty, nie vlasy!

Okamžitá hladkosť

Kefa na vlasy Satin Hair 7 má na vaše vlasy okamžité a pôsobivé účinky, ktoré uvidíte i pocítíte. Technológia IONTEC funguje veľmi podobne ako kondicionér. Efektívne skrotí vlasy, ktoré sú v porovnaní s vlasmi upravenými kefou bez technológie IONTEC hmatatelne hladké. Kefa Satin Hair 7 s technológiou IONTEC okrem toho významne znižuje trenie, takže prečeše vlasy štyrikrát menšou silou.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop