1

ECG RK 1777

Nový produkt

Elegantná rýchlovarná kanvica s možnosťou nastavenia teploty, podsvietením v piatich odtieňoch, ochranou proti prehriatiu a jednoduchým mechanizmom otvárania pomocou tlačidla.

Viac detailov

Dodanie do 7 dní

29,90 € s DPH

24,92 € bez DPH

Popis produktu

Praktická a zároveň elegantná rýchlovarná kanvica výborne doplní akúkoľvek kuchyňu. Ponúka päť možností nastavenia teploty, takže pomocou nej hravo pripravíte rôzne druhy čaju i ďalších teplých nápojov. Štýlové podsvietenie v piatich farebných odtieňoch vám dá vedieť, či je spotrebič práve v prevádzke. O bezpečnosť sa stará poistka proti prehriatiu. Otočná základňa a praktické tlačidlo na otvorenie kanvice sú zárukou jednoduchej obsluhy.

Elegantný pomocník

Táto rýchlovarná kanvica je naozaj štýlová. Vďaka nadčasovej kombinácii nehrdzavejúcej ocele a varného skla príjemne doplní každý typ kuchyne.
Elegantný pomocník

Pripravte si akýkoľvek teplý nápoj

Spotrebič ponúka 5 možností nastavenia teploty, takže si budete môcť vychutnať rôzne druhy čajov či iné teplé nápoje. O aktuálnom stave kanvice vás informuje atraktívne podsvietenie v piatich farebných odtieňoch.
Pripravte si akýkoľvek teplý nápoj

Dôraz na bezpečnosť

Zárukou nanajvýš spoľahlivej obsluhy prístroja je ochrana proti prehriatiu a funkcia automatického vypnutia. Výhrevné teleso je skryté. Bezproblémovú manipuláciu s kanvicou zaisťuje praktický systém otvárania pomocou tlačidla.
Dôraz na bezpečnosť

Ďalšie užitočné nápady

Zásluhou funkcie udržiavania teploty dokáže prístroj počkať, kým si budete chcieť nápoj vychutnať. Možnosť trojminútového prevarenia vody na 100 °C zbaví vodu chlóru, čo pre vás znamená bezproblémovú údržbu kanvice. Na kuchynskej linke vám nebude prekážať ani jej kábel – otočná základňa totiž disponuje navíjacím mechanizmom.
Ďalšie užitočné nápady

Dokumenty

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop