1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Sekáčik potravín" iný produkt.

ETA 107990000

Nový produkt

ETA 1079 90000 - SEKÁČIK POTRAVÍN.

Viac detailov

Na sklade

Pozor: skladom posledné kusy

36,90 € s DPH

30,75 € bez DPH

Sekáčik potravín ETA Bastoje vybavený vysoko kvalitným a odolným nerezovým štvorramenným nožom. Výkonný 500 W motor si poradí aj s tvrdšími pokrmami a prísadami. Pre dosiahnutie optimálneho výsledku sú voliteľné dva rýchlostné stupne sekanie: jemné stlačenie - nízka rýchlosť a silnejší stlačenie - vysoká rýchlosť.

ETA Basto je ideálny pomocník pre rýchle krájanie cesnaku, cibule, mrkvy, paradajok či rôznych byliniek. S jeho pomocou pripravíte tiež výborné ovocné pyré, detské pokrmy, omáčky, šaláty či zálievky.

ETA Basto možno veľmi ľahko a rýchlo zostaviť pre jeho použitie. Celý priebeh sekanie môžete ľahko kontrolovať vďaka priehľadnej sklenenej nádobe s objemom 1,25 l. Ovládanie je veľmi jednoduché a bez použitia tlačidiel. Jednoducho stlačíte veko na nádobě.Speciální protišmyková gumová podložka zaisťuje perfektnú stabilitu na pracovnej ploche. Vďaka tomu sa sekáčik počas svojho chodu nepohne z miesta.

Výborne tiež poslúži veko pre zakrytie nádobypři uskladnenie nasekaných surovín. Plastová stierka vám umožní jednoduché zotretie potravín zo nádoby na sekanie. Mimo odnímateľnou pohonnú jednotku je možné všetky časti umývať v umývačke riadu. Výkon prístroja v spojení s moderným a elegantným dizajnom a prevedením v čistej bielej barvěv kombinácii so sklom vám dopraje komfortné používanie sekáčika.

Hmotnosť 2,1kg
Farba Biela
Materiál sklo-nádoba
Príkon 500W
Objem 1,25l nádoba
Počet motorov: 2
Dĺžka prívodného kábla (m) 0,9m

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (10)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop