1

Eta 2343 90000

Nový produkt

Holiaci pánsky strojček.

Viac detailov

na sklade

36,90 € s DPH

30,75 € bez DPH

Pánsky frézkový strojček ETA Charlie je vhodný na úpravu rôznych typov fúzov bez akéhokoľvek rizika porezania, ale tiež možno využiť na mužské ochlpenie, pretože je šetrný voči ostatným partiám ľudského tela.

Je vybavený tichým vysokorýchlostným motorom a využíva trojhlavý výkyvný systém s nerezovými britmi, ktoré verne kopírujú rysy tváre, vďaka čomu nevynechá žiadne podstatné detaily a ani záhyby.

Pre jemné zarovnanie fúzov, briadky či línie vlasov využijete odklopný zastrihávač, ktorý uľahčí každodenný styling a tvarovanie fúzov.

Suché holenie je oveľa rýchlejšie a pohodlnejšie – stačí zapnúť strojček a oholiť sa môžete prakticky kdekoľvek, či už budete doma alebo na cestách.

Hlavné prednosti

  • Pánsky strojček na suché holenie fúzov a ochlpenia
  • Prevádzka sa zaobíde bez akéhokoľvek rizika porezania
  • Frézkový mechanizmus s 3 nerezovými britmi
  • Prispôsobí sa kontúram tváre aj vašim fúzom
  • Zbytočne nedráždi citlivejšiu pokožku
  • Odklopný zastrihávač uľahčí každodenný styling
  • Strojek je umývateľný pod tečúcou vodou
  • Dodávaná čistiaca kefka pre jednoduchú údržbu
  • 2 možnosti napájania pre batériovú aj sieťovú prevádzku

Jednoduché a bezpečné použitie

Strojok na fúzy ETA Charlie má univerzálny dizajn a ergonomický tvar, ktorý spoľahlivo zabraňuje prekĺznutiu v ruke pre vyšší komfort počas holenia.

Umývateľný povrch uľahčí celkovú údržbu, k čomu tiež poslúži priložený čistiaci štetec, s ktorého pomocou odstránite vlasy, fúzy a iné nečistoty z prístroja. Dodávaný sťahovací vak zase maximálne uľahčí transport zariadenia z miesta na miesto, preto sa ETA

Charlie stane nepostrádateľným pomocníkom u vás doma aj na cestách.

Akumulátorová aj sieťová prevádzka

Holiaci strojček ETA Charlie ponúka hneď 2 rôzne možnosti napájania, preto prináša vyššiu flexibilitu prevádzky v každej situácii. V jeho útrobách sa nachádza 3,7V Li-Ion batéria, ktorá vydrží až 90 minút na 1 nabitie.

Veľkou výhodou je možnosť priameho napájania zo sieťovej zásuvky, vďaka čomu môžete využívať strojček aj pri nedostatočnej kapacite.

Samozrejmosťou je vstavaný LED indikátor, ktorý vás bude informovať o zostávajúcej kapacite a stavu nabitia pre vyššiu prehľadnosť použitia.

Na nabíjanie poslúži USB kábel typu C, ktorý nájdete v balení, zatiaľ čo adaptér pre sieťovú prevádzku nie je súčasťou tejto dodávky a je teda nutné ho zakúpiť samostatne.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop