1

ETA Ambo 3075 90000

Nový produkt

Mlynček na mäso ETA Ambo 3075 90000

Viac detailov

Na sklade.

97,90 € s DPH

81,58 € bez DPH

Mlynček na mäso ETA o maximálnom príkone 1200 W je vyrobený z kvalitného kovu, ktorý zaručuje vysokú životnosť prístroja. Mlecí nôž a doštičky sú vyrobené z odolného nerezového materiálu a dokonalé mletie aj veľkého množstva mäsa zaistia kovové prevodové kolieska. Kapacita mletia je až 2,2 kg/min. 
Prístroj je určený nielen na mletie mäsa, ale tiež vám nastrúha a nakrája ďalšie potraviny. Ľahko sa ovláda, mletie je kvalitné a rýchle a plniaca nádoba je dostatočne veľká na to, aby sa suroviny pohodlne plnili. K dispozícii budete mať jednu rýchlosť a tlačidlo slow, ktorým docielite zníženie otáčok. Funkcia revers umožní spätný chod. Protisklzové nožičky zaistia maximálnu stabilitu na pracovnej ploche a súčasťou mlynčeka je tiež ochrana proti poškodeniu motora. 
Jednoduchá údržba, skvelé príslušenstvo
Všetky časti mlynčeka na mäso sa jednoducho rozeberú a následne umývajú. Napájací kábel o dĺžke 1 m môžete uložiť do úložného priestora nachádzajúceho sa priamo v spotrebiči. Hmotnosť výrobku je 4,4 kg a rozmery 30,0 x 21,0 x 13, 5cm. V rámci príslušenstva obdržíte 2x mlecie doštičky pre stredné a hrubé mletie, nástavec na výrobu údenín (klobás, párkov, jaterníc), nástavec na strúhanie, násypku, 4x celonerezové bubienkové strúhadlá a 2x vtláčadlo. 

####ZÁKLADNÉ (rozmery, váha, farba atd..) 2 kotúče
Výška 210mm
Šírka 300mm
Hĺbka 135mm
Hmotnosť 4,4kg
Farba bielo-čierna
Príkon 1200W

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (19)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop