1

Eta Sorento 315190010

Nový produkt

Praktický elektrický sendvičovač.

Viac detailov

Na sklade

64,90 € s DPH

54,08 € bez DPH

Praktický elektrický sendvičovač má bohatú výbavu, ktorá sa skladá zo štyroch výmenných dosiek. Umožňuje tak výrobu trojuholníkových sendvičov, sendvičov v tvare lastúry a trubičiek. Zároveň má ďalšiu výmennú dosku, ktorá dáva priestor k pohodlnému grilovaniu, napríklad pri príprave panini, opekaní hrianok alebo aj grilovaní mäsa. Keď je pripravený k akcii, rozsvieti sa zelená kontrolka teploty. Pripáleninám bráni nepriľnavý povrch a nežiaducemu pohybu pri práci bránia protišmykové nožičky. Pokiaľ máte malú kuchyňu, uvítate praktické skladovanie v zvislej polohe.

Na výber máte zo štyroch praktických platničiek. Sendvičovač má nástavce na trojuholníkové sendviče, lastúrové sendviče, vafle aj grilovanie. Môžete tak na ňom pripravovať i panini, opekať hrianky alebo grilovať mäso.

Nebezpečnému skĺznutiu z pracovnej dosky bránia protišmykové nožičky. Ochranná tepelná poistka zaisťuje bezpečnú prevádzku. Teplota je automaticky regulovaná, takže príprava sendvičov je veľmi jednoduchá. Nepriľnavý povrch sa postará o to, aby sa jedlo nespálilo.

Súhrn

Výrobca Etaopraviť
Farba Čierna. Nerezopraviť
Hmotnosť 3.7 kgopraviť
Príkon 900 Wopraviť
Materiál pečiacej plochy nepriľnavýopraviť
Nastaviteľný termostat nieopraviť
Vymeniteľné dosky ánoopraviť
Počet nástavcov 4opraviť
Tvar sendvičov trojuholníky

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop