1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Elektrické a parné hrnce" iný produkt.

ETA Tauro 2131

Nový produkt

Elektrický multifunkčný tlakový hrniec Tauro

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

69,99 € s DPH

58,33 € bez DPH

Medzi najväčšie výhody tohoto hrnca patrí nerezové prevedenie a 5 automatických programov – tlakové varenie, pomalé varenie, ohrievanie, praženie/ošľahnutie/smaženie a varenie v pare. Vďaka týmto automatickým programom si ušetríte v kuchyni veľa času. Ďalej medzi výhody patrí zvuková a svetelná signalizácia a digitálny displej s ukazovateľom času.

Čo všetko dokáže a ponúkne

Tlakový hrniec ponúka radu skvelých funkcií a vychytávok. Multifunkčný hrniec Tauro má kvalitný nepriľnavý povrch nádoby. Môžete využiť možnosť nastavenia doby varenia v rozmedzí 1-99 minút, funkciu udržovania teploty až na 8 hod. , funkciu odloženia štartu 0,5 – 24 hod. V prípade výpadku elektrického prúdu si hrniec pamätá naprogramované nastavenie po dobu 30 minút a dokáže tak po jeho obnovení automaticky pokračovať vo varení. 100% bezpečnosť je vždy štandardom

Vaše bezpečie je pre nás prioritou, a preto je tlakový hrniec vybavený tepelne izolovaným plášťom. Protisklzové nožičky zaisťujú stabilitu na pracovnej doske behom celého procesu varenia a tepelne izolované držadlá umožňujú jednoduchšie prenášanie z miesta na miesto. Ďalej se pýši 5 úrovňami ochrany (riadenie elektronicky, mechanický termostat, tepelná poistka, poistný ventil, poistka uzavretia veka), nemusíte sa teda báť akéhokoľvek zranenia.

Poskladať ho nie je veda

Zostavenie hrnca je jednoduché. Stačí iba vložiť nádobu, nasadiť a pootočením bezpečne zaistiť veko. Pracovná nádoba a nástavec na ohrievanie a varenie potravín v pare sú ľahko vyberateľné.

Čistenie a údržba

Údržba vám nezaberie príliš času. Je to otázka pár minút. Povrch je vyrobený tak, aby ho bolo možné očistiť iba vlhkou handrou. Nádoba je ľahko vyberateľná a na jej čistenie môžete používať aj umývačku riadu.

Príslušenstvo ako bonus

Spolu s hrncom dostanete tiež odmerku, lyžicu, nádobku na kondenzát a nástavec na ohrievanie a varenie potravín v pare. To všetko sú šikovné nástroje, ktoré vám uľahčia vaše majstrovské dielo v kuchyni.

Súhrn

Výrobca Etaopraviť
Hmotnosť 4.64 kgopraviť
Objem 5 lopraviť
Príkon 900 Wopraviť
Displej ánoopraviť
Počet programov 5

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (7)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop