1

EVOLVEO MG636

Nový produkt

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

16,90 € s DPH

14,08 € bez DPH

Kvalitná drôtová herná myš

Kvalitná drôtová herná myš predstavuje cenovo prívetivú voľbu pre náruživých hráčov počítačových hier. Jej symetrická ergonómia vhodná pre pravákov aj ľavákov vám umožní s myšou pohodlne pracovať. V noci oceníte červené podsvietenie rolovacieho kolieska. Pomocou tlačidla si vyberiete citlivosť presne podľa požiadaviek na danú situáciu a k dispozícii budete mať celkom 4 tlačidlá. Žiadny špeciálny softvér navyše nie je potrebný, stačí myš pripojiť k počítaču a ihneď ju budete pripravení naplno využívať.

Presné pohyby

Či už budete na PC robiť čokoľvek, zmenou citlivosti od 800 až do 2 400 DPI v štyroch krokoch si ovládanie myši nielen zjednodušíte, ale aj spresníte. Na tele myši nájdete celkom 4 tlačidlá pre každú situáciu. Okrem tlačidla na zmenu citlivosti, klasického ľavého a pravého tlačidla na svoju funkciu čakajú aj dve postranné.

Kábel s pozláteným konektorom

Nenechajte sa obmedzovať krátkymi káblami myší, ktoré vám v tých najťažších momentoch môžu zablokovať jej pohyb. Dostatočná dĺžka 1,8 metra a pozlátený USB konektor vám poskytnú dostatok priestoru na pohyb myšou a tiež eliminujú nežiaduce rušenie.

Parametre a špecifikácia
Herný
Vhodné pre ľavákov
Drôtová
2 400 DPI
Senzor
Optická
Tlačidlá a koliesko
Vlastnosti a funkcie
Podsvietenie
Jednofarebné
Dĺžka kábla
Rozmery a hmotnosť
Hĺbka

125 mm

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop