1

Gorenje BO76SYW

Nový produkt

Vstavaná dizajnová rúra s čelnou stranou z bieleho skla, s tlmeným zatváraním dverí a rukoväťou z eloxovaného lešteného hliníka. 

Viac detailov

Na sklade

489,00 € s DPH

407,50 € bez DPH

Tvar rúry je prispôsobený pre dokonalé pečenie zo všetkých strán a dvojité ohrievacie teleso zabezpečuje rovnomerné pečenie. Obsluhu vám uľahčí inteligentný pamäťový systém AdaptBake a dotykové programovacie hodiny IconLed. Rúra disponuje celkom 11 funkciami vrátane grilu a teplovzdušného ohrevu, funkcie pre rýchly predohrev rúry, funkcie na ohrev tanierov, AquaClean funkcie a ďalších.

HomeMade Plus – tvar rúry inšpirovaný tradičnou pecou na drevo

Rúra, ktorá je teraz ešte priestrannejšia, má oválny tvar, ktorý napodobňuje tradičné pece na drevo. To umožňuje optimálnu cirkuláciu vzduchu okolo pečeného jedla, aby bolo jemné a šťavnaté zvnútra a úžasne chrumkavé zvonka. Vzduch v 71l rúre so zapustenými stranami je ešte lepšie distribuovaný, čo znižuje výskyt chladných miest, ktoré spôsobujú nerovnomerné zhnednutie. Špeciálna dynamika prúdenia vzduchu poskytuje vynikajúce podmienky na profesionálne pečenie na jednej alebo viacerých úrovniach súčasne.

Dvojité ohrievacie teleso PerfectGrill

Najlepšie výsledky pečenia sa dosahujú kombináciou väčších a menších ohrievacích telies, kde menšie teleso je umiestnené vo vnútri toho väčšieho. Inteligentné umiestnenie ohrievacích telies umožňuje optimálne rozloženie tepla a poskytuje výborné výsledky pečenia, takže jedlo je krásne chrumkavé zo všetkých strán. Variabilná kombinácia ohrievačov umožňuje použitie buď iba vnútorného telesa, alebo iba vonkajšieho, alebo oboch naraz, v závislosti na pripravovanom pokrme.

AdaptBake

Žiadna dráma s vašimi obľúbenými receptami. Rúra si zapamätá nastavovanú teplotu pre každý prednastavený program a pri najbližšom použití navrhne posledné alebo najpoužívanejšie nastavenia.

GentleClose tlmené zatváranie dverí rúry

Dvierka rúry je možné zavrieť jemným dotykom, bez akýchkoľvek zvukov.

Programovanie doby varenia

Dotykovo ovládané programovacie hodiny IconLed umožňujú nastaviť si dĺžku pečenia alebo odložený štart, kde si určíte dobu pečenia a čas, kedy chcete mať jedlo upečené. Pri oboch časových nastaveniach sa rúra po dosiahnutí limitu sama vypne. Alebo môžete zvoliť klasickú kuchynskú minútku, bez automatického vypnutia.

AquaClean čistenie

Vďaka úplne novému všetkých nových rúr Gorenje sa výrazne zlepšila funkcia AquaClean. AquaClean ponúka vynikajúcu pomoc pri čistení rúry. Všetko, čo je potrebné vykonať, je naliať pol litra vody do pekáča a zapnúť AquaClean na 30 minút. Výsledky sú viditeľné na celom povrchu vnútra rúry a taktiež na plechoch či pekáčoch. Mastnota a pripečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, potom ich stačí jednoducho zotrieť handrou.

SilverMatte 100% smalt

Kvalita a typ smaltu sú pre chod rúry mimoriadne dôležité. SilverMatte je vysoko odolný a pevný materiál, ktorý znesie extrémne teplo, a to aj pri pyrolytickom čistení pri 500 °C. Bez mikropórov sú povrchy rúry a plechov odolné voči najvyšším teplotám, mikrovlnám či pare. Trojnásobný náter interiéru podporuje tepelnú reflexiu a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka tomu zostane interiér rúry vždy bezpečný a sterilný.

Rýchly predohrev rúry

Kúzelne rýchly, šetrí čas aj energiu. Rúra dosiahne teplotu až 200 °C už za šesť minút, čím ušetrí 30 % času potrebného na štandardný predohrev. Ideálne na recepty, ktoré vyžadujú predhriatu rúru. Svetelné a zvukové znamenie vás upozorní, keď rúra dosiahne požadovanú teplotu.

Dynamické chladenie rúry DC+

Systém DynamiCooling+ účinne ochladzuje exteriér rúry a zabraňuje poškodeniu spôsobenému vysokými teplotami. Po ukončení pečenia tepelný spínač ochladzuje vonkajší povrch rúry, kým teplota neklesne pod 60 °C. Systém chladenia DynamiCooling+ sa aktivuje po vypnutí rúry.

CataClean čistenie

Špeciálny povrch, ktorý vyčistí rúru priťahovaním nečistôt a oxidáciou. Katalytické čistenie predstavuje veľkú pomoc pri údržbe rúry. Keď rúra počas doby pečenia dosiahne teplotu 85 °C a viac, katalytický kryt ventilátora automaticky absorbuje tuky a nečistoty.

Pripravená na XXL recepty

Priestornejšie rúry umožňujú piecť väčšie množstvo jedál – a to nielen vďaka cirkulácii vzduchu na viacerých úrovniach, ale taktiež vďaka 46 centimetrov širokým plechom na pečenie, ktoré uľahčujú súčasné a rovnomerné pečenie veľkého množstva potravín.

Veľký priestor

Zväčšený objem rúry umožňuje i prípravu väčšieho množstva jedla naraz. Optimalizované prúdenie vzduchu cirkuluje vo vnútri rúry úplne voľne a vďaka veľkému objemu BigSpace zvládnete ľahko upiecť napríklad aj veľkú morku.

Parametry produktu

Súhrn

Zaradenie Vstavaná rúra na pečenie
Výrobca Gorenjeopraviť
Hmotnosť 33.8 kgopraviť
Maximálny príkon 3.3 kWopraviť
Displej ánoopraviť
Typ rúry vstavanéopraviť
Energetická trieda A+opraviť
Teleskopické vysúvanie plechu ánoopraviť
Kruhové teleso ánoopraviť

Rozmery

Výška 59.5 cmopraviť
Šírka 59.7 cmopraviť
Hĺbka 54.7 cmopraviť
Objem rúry 71 lopraviť
Šírka pre zabudovanie 56.8 cmopraviť
Výška pre zabudovanie 60 cmopraviť
Hĺbka pre zabudovanie 55 cmopraviť

Funkcie

Samočistenie ánoopraviť
Gril ánoopraviť
Minútka ánoopraviť
Ventilátor ánoopraviť
Počet funkcií 11opraviť
Chladenie dverí ánoopraviť
Horúci vzduch ánoopraviť
Hodiny ánoopraviť
Osvetlenie ánoopraviť
Horný a spodný ohrev ánoopraviť
Spodný ohrev ánoopraviť
Rozmrazovanie áno

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop