1

Gorenje SIH2600BKG

Nový produkt

Naparovacia žehlička.

Viac detailov

Na sklade.

49,90 € s DPH

41,58 € bez DPH

Parní žehlička Gorenje SIH2600BKG Vynikající žehlička od společnosti Gorenje se chlubí opravdu působivým výkonem, který rychle a účinně vyžehlí i opravdu pomačkané oblečení. Navíc oplývá i funkcí automatického vypnutí pro vyšší bezpečnost nebo systémem sebečištění, který vám ušetří čas a značně prodlouží životnost přístroje. Parní žehlení Výkon páry můžete upravit v několika úrovních nebo pro opravdu efektivní žehlení krátce vypustit silné množství páry a uvolnit i ty nejodolnější přehyby. Automatické vypnutí Díky automatickému vypnutí nemusíte mít strach nechat žehličku kdekoliv stát. Pokud ji postavíte, sama se vypne po osmi minutách a položená nebo přepadnutá na bok po třiceti sekundách. Samo-čištění Se samočisticím systémem si zajistíte vždy ty nejlepší výsledky, ušetříte si čas, který byste čištění jinak museli věnovat sami a navíc zajistíte žehličce i delší životnost.

 

 

GORENJE SIH2600BKG

 

Vynikající žehlička od společnosti Gorenje se chlubí opravdu působivým výkonem, který rychle a účinně vyžehlí i opravdu pomačkané oblečení. Navíc oplývá i funkcí automatického vypnutí pro vyšší bezpečnost nebo systémem sebečištění, který vám ušetří čas a značně prodlouží životnost přístroje.

 

 
 

PARNÍ ŽEHLENÍ

Výkon páry můžete upravit v několika úrovních nebo pro opravdu efektivní žehlení krátce vypustit silné množství páry a uvolnit i ty nejodolnější přehyby.

Parní žehlení
 
 
 
Automatické vypnutí

AUTOMATICKÉ VYPNUTÍ

Díky automatickému vypnutí nemusíte mít strach nechat žehličku kdekoliv stát. Pokud ji postavíte, sama se vypne po osmi minutách a položená nebo přepadnutá na bok po třiceti sekundách.

 
 
 

 

SAMO-ČIŠTĚNÍ

Se samočisticím systémem si zajistíte vždy ty nejlepší výsledky, ušetříte si čas, který byste čištění jinak museli věnovat sami a navíc zajistíte žehličce i delší životnost.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop