1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Záhradné vysávače/fukáre" iný produkt.

Hecht 9020

Nový produkt

ACCU fukár na lístie. Rýchlosť vzduchu 198 km/h. Hmotnosť 1,3 kg. ACCU program 6020. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia.

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

31,99 € s DPH

26,66 € bez DPH

Parametre

motor Elektrický 20 V
hmotnosť (kg) 1,3
rýchlosť vzduchu (km/hod.) 198

Popis tovaru

Vyhrabanie lístia pod okrasnými kríkmi môže byť zložité, ak konáre siahajú až k zemi. Ešte zložitejšie to môže byť, ak je ker napríklad v okrasnom záhone sypanom okruhliakmi alebo iným drobným materiálom. Hrable nie je možné použiť, nezostáva než lístie vybrať ručne, alebo použiť šikovný fukár, prípadne vysávač. Fukar je navyše možné využiť aj ako náhradu metly pri upratovaní dlažby, spoľahlivo odfúkne smeti, prach, aj drobné kamienky. Vyfúnke nečistoty aj zo škár dlažby, čo s metlu nezvládnete. V zime si poradí aj s čerstvým prašanom.

Akumulátorový fukár na lístie HECHT 9020 je súčasťou voliteľného príslušenstva ACCU programu 6020, dodávaný je bez akumulátora a nabíjačky. Akumulátorový pohon je najväčšou prednosťou tohto fukára - umožní ľahkú prevádzku bez nutnosti káblov, v porovnaní s benzínovými fukármi je o poznanie ľahší, tichší a neprodukuje žiadne emisie. Stačí len pripojiť akumulátor a stlačiť tlačidlo. Kompatibilný je s akumulátormi 000620B - viď príslušenstvo. Jedná sa o veľmi kvalitný li-ion akumulátor s napätím 20 V a kapacitou 2 Ah.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (6)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop