1

HECHT 9375 PROFI

Nový produkt

Benzínový plotostrih s 2-taktným motorom s obsahom 22,2 cm3. Výkon 0,9 HP. Celková dĺžka lišty 72 cm, pracovná 67 cm. Max. priemer strihu 20 mm. Hmotnosť 5,3 kg.

Viac detailov

TOVAR NA OBJEDNAVKU! DODANIE ZAVISI OD DOSTUPNOSTI SKLADU A AKTUALNOSTI DANEHO MODELU VYROBKU!

209,90 € s DPH

174,92 € bez DPH

Parametre

motor 2-taktný
hmotnosť (kg) 5,3
obsah (cm3) 22,2
výkon (kW/HP) 0,65/0,9
otočná rukoväť nie
dĺžka lišty (cm) 72
max. priemer strihu (mm) 20

Popis tovaru

HECHT 9375 PROFI je profesionálny benzínový jednostranný plotostrih určený pre pravidelné strihanie a tvarovanie živých plotov a okrasných drevín. Je poháňaný vzduchom chladeným, dvojtaktným motorom s objemom 22,2 cm3 a výkonom 0,9 HP . Pre jednoduchšie štartovanie je motor vybavený primerom, pre nástrek paliva. Bežné pracovné otáčky motora sú cca 4500 ot./min. . Jednostranná strižná oceľová lišta z ocele s celkovou dĺžkou 72 cm a pracovnou dĺžkou 67 cm umožňuje čisté rovné strihy a podstatne urýchľuje prácu. Oscilačná rýchlosť protibežných čepelí je 1860 kmitov za minútu . Lišta je osadená odhadzovacím krytom, ktorý zachytáva odstrihnutý odpad a lístie. Maximálny priemer strihaných konárov je 20 mm .


Ergonomicky tvarované rukoväte so špeciálnym antivibračným uložením zvyšujú komfort držania, čím podstatne znižujú únavu obsluhy a stroj tak predurčujú pre dlhšie trvajúcu, pohodlnú prácu. Pre konštrukciu plotostrihu boli použité moderné tvrdené plasty v kombinácii s kvalitnými kovmi, čím sa dosiahla hmotnosť len 5,3 kg (suchá hmotnosť) a skvelého vyváženia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (4)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop