1
Beko MOB 20231 BG Zväčšiť

Beko MOB 20231 BG

Nový produkt

Už ste sa presvedčili o tom, že bez mikrovlnnej rúry to v kuchyni skrátka nejde? Ak nastal čas porozhliadnuť sa po novej, spoľahnite sa na kvalitu značky Beko.

Viac detailov

Na sklade

199,00 € s DPH

165,83 € bez DPH

 Samostatná mikrovlnná rúra ponúka možnosť vstavania pomocou voliteľného rámčeka. Disponuje objemom 20 litrov a perfektne a rýchlo zohreje každé požadované jedlo. Využiť môžete aj programy na rozmrazovanie, mikrovlnné grilovanie či varenie. Čierny lesklý dizajn, ktorým spotrebič zaujme na prvý pohľad, robí zo spotrebiča modernú voľbu. Elektronické ovládanie doplnené o klasický mechanický ovládač sprostredkuje jednoduché a rýchle nastavenie všetkých požadovaných parametrov. Nevyhnutnou súčasťou rúry je aj vnútorné osvetlenie.

Nevyhnutný doplnok každej domácnosti

Hľadáte vstavanú mikrovlnnú rúru, ktorá perfektne zapadne do vašej kuchyne? Stavte na značku Beko. Mikrovlnná rúra tej najvyššej kvality vám ponúkne 20litrový objem, vysoký výkon a možnosť vložiť do vnútra tanier s priemerom až 245 milimetrov. Jedlo vám naservíruje v rýchlosti a dokonale zohriate. Komfortnú prípravu jedla doplňuje nevyhnutné vnútorné osvetlenie.

Hladký dizajn s elektronickým ovládaním

Ak hľadáte niečo jednoduché a univerzálne, ale zároveň nadčasové, je táto mikrovlnka skvelou voľbou. Striedmy čierny dizajn skvelo zapadne do kuchyne a jednoducho sa udržiava. Digitálny displej zobrazuje všetky potrebné informácie, ktoré si nastavíte pomocou elektronických tlačidiel, nechýba však ani klasické mechanické koliesko. Tlačidlo na otvorenie dvierok zapadá do hladkého povrchu bez zbytočného držadla.

Všetky potrebné funkcie

Spotrebič poskytne niekoľko užitočných funkcií. Z ponuky programov si presne vyberiete, čo práve potrebujete – jedlo môžete nielen ohrievať, ale aj variť či grilovať. Samozrejmosťou je možnosť rozmrazovania, ktorú oceníte v časovej tiesni.

Voliteľný rámček

Mikrovlnnú rúru možno postaviť samostatne na kuchynskú linku, alebo k nej môžete dokúpiť rámček na vstavanie s označením MOK 20232 X a zabudovať ju do pripravenej skrinky.

Súhrn

Zaradenie vstavané mikrovlnná rúra
Výrobca Beko opraviť
Farba čierna opraviť
Hmotnosť 12 kg opraviť
Objem 20 l opraviť
Spôsob umiestnenia vstavané opraviť
Otváranie dvierok doľava opraviť
Priemer taniera 24.5 cm opraviť

Energetické údaje

Príkon 1250 W opraviť
Výkon 800 W opraviť

Rozmery

Výška 38.2 cm opraviť
Šírka 46.1 cm opraviť
Hĺbka 34 cm opraviť

Funkcie a ovládanie

Displej áno opraviť
Rozmrazovanie áno opraviť
Hodiny

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop