1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Kávovary" iný produkt.

Krups KP100BCE

Nový produkt

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

56,90 € s DPH

-3,00 €

59,90 €  s DPH

47,42 € bez DPH

Kávovar vyniká tlakom 15 barov odpovedajúcim profesionálnemu tlaku na prípravu pravého espresa. Obsluha je jednoduchá, hygienická a tiež bezpečná, preto ho môžu používať naozaj všetci bez rozdielu veku. Údržba je nenáročná a vďaka energetickému režimu kávovar neplytvá energiou. Pripraviť si tak môžete jak teplé tak i studené nápoje a vďaka dopredu namiešaným kapsliam si vždy vychutnáte vynikajúci nápoj ako v kaviarni.

Profesionálny domáci kávovar

Kávovar na kapsule Nescafé Dolce Gusto s tlakom 15 barov odpovedajúcim profesionálnemu tlaku na prípravu pravého espresa. Pripravte si chutné šálky svojich obľúbených nápojov v majstrovskej kvalite.

Pre všetky vekové skupiny

Obsluha kávovaru je veľmi jednoduchá, bezpečná a úplne hygienická. Preto nemusíte mať žiadne obavy a používať ho môžu všetci členovia rodiny od dospelých až po deti.

Nenáročný a bezpečný

Udržuje sa skoro sám a vďaka úspornému energetickému režimu, ktorý prístroj po 5 minútach nepoužívania sám vypne, sa nemusíte báť ani o účet za elektriku.

Teplé i studené nápoje

Na výber máte celú radu teplých i studených nápojov, od tzv. čiernych šálok – espreso, lungo, barista, mliečnych šálok s kombináciou kávovej a mliečnej kapsule – Latté Machiatto, Capucino, Cortado a iných skvelých nápojov – Nesquik, čokoláda, Nestea, Tea Latté a ďalších. Je len na vás, ktorý si obľúbite.

Kapsule namiešané ako od experta

Kapsule sú hermeticky uzavreté tak, aby žiadna aróma nevyprchala a vy si mohli vychutnať stopercentnú kvalitu nápoje. U kávy je použitá prvotriedna 100% arabika najvyššej kvality. V kapsli sa nachádza v mletom stave a u nápojov s mliekom či kakaom je zmiešaná na rovnaký mletý spôsob. Mliečna kapsula obsahuje pravé sušené mlieko. Vo svojej káve si tak vychutnáte len to najlepšie.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (14)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop