1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Chladničky s mrazničkou dole" iný produkt.

LG GMX936SBHV

Nový produkt

Americká chladnička LG GMX936SBHV

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

2 999,00 € s DPH

2 499,17 € bez DPH

Smart chladnička

Americká smart chladnička LG GMX936SBHV poskytne veľa úložného miesta pre všetky vaše potraviny. S celkovým čistým objemom 571 litrov sa do nej zmestí viac ako ste čakali. Väčšiu časť zaberá chladnička o objeme 371 litrov. 4 police z tvrdeného skla ( z toho 1 sklopná) a praktické zásuvky na zeleninu a ovocie toho unesú dostatok. Nájdete v nej aj 2 menšie priehradky a Utility Box - praktickú menšiu zásuvku. Mraznička, má objem 200 l a k dispozícii máte 4 priehľadné zásuvky a 2 výsuvné police. Chladnička disponuje úžasnými vlastnosťami, napríklad Total No Frost, Multi-Air Flow ™, Pure N Fresh, Expresné mrazenie, detský zámok, alarm otvorených dverí ale aj osvetlenie nápojového automatu.

Ďalšia generácia Door-in-Door

Vďaka InstaView Door-in-Door už nebudete musieť zakaždým otvárať dvere aby ste videli, čo máte uložené v chladničke. Jednoducho poklepete 2 x na sklo, a to sa rozsvieti. Vy uvidíte obsah chladničky bez straty chladu a nutnosti otvárať dvierka, čím dosiahnete aj dlhodobejšie zachovanie čerstvosti potravín.

Total No Frost

LG inteligentnej chladničky s funkciou Total No Frost (nenamrzajúce) nie je nutné odmrazovať. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé. Zachovanie čerstvých potravín je možné kdekoľvek v chladničke. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň si zachovávajú čistejší interiér.

Invertorový lineárny kompresor

Jedinečný invertorový lineárny kompresor spoločnosti LG využíva namiesto bežného recipročného pohonu lineárny pohon piestu. Spôsobuje tak nižšie vnútorné trenie a výsledkom je až o 32 % nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a predovšetkým väčšia spoľahlivosť a dlhtrvácnosť.

Smart ThinQ™

Nadšenci technológií a aplikácií môžu využívať Smart ThinQ™ aplikáciu a pomocou smartphonu ovládať chladničku. Vďaka aplikácii LG Smart ThinQ môžeže svoju inteligentnú chladničku ovládať, sledovať a nastavovať diagnostiku chladničky. V prípade že nie ste doma, môžete prostredníctvom telefónu nastaviť požadovanú teplotu alebo expresné mrazenie.

Systém MULTI AIR FLOW

Systém rozšíreného prúdenia vzduchu zabezpečuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke a mrazničke. Vďaka systému Mulit Air Flow sa po každom otvorení chladničky rýchlo obnovuje vnútorná nastavená teplota.

Svieži vduch v chladničke

Pure N Fresh je jedinečný čistiaci systém, čím je zabezpečený vo vašej chladničke vždy svieži vzduch. Môžete mať tak istotu, že vaše potraviny zostanú v bezpečí za každej situácie. Vzduch prechádza cez uhlíkový filter, ktorý zachytí pachy a vracia sa cez tri rôzne úrovne do chladničky.

Ďalšie vlastnosti

Mraziaca kapacita mrazničky dosahuje 10 kg/24 hod. a akumulačná doba 10 hodín. Inovatívny systém na výrobu ľadu Slim SpacePlus je integrovaný do dverí chladničky, aby vám poskytol dostatok priestoru na skladovanie a udržal ho vo dverách. Extra úložný priestor v chladiacej časti vám umožní vyžiť extra priestor na každodenné používanie. Je ideálny pre skladovanie plátkov šunky, syru alebo masla. Tesnenia vo dverách chladničiek je obvykle veľmi náročné udržiavať v čistote, a tak sa stáva ideálnym prostredím pre šírenie baktérií. Chladnička ponúka antibakteriálne tesnenie, ktoré udržuje priestor bez choroboplodných zárodkov, vytvára sa tak antibakteriálna bariéra a tá chráni vnútrajšok chladničky od nežiaducich mikroorganizmov. Prostredie chladničky tak bude pre vaše potraviny klinicky nezávadné.

 

 

Výška 1797mm
Šírka 912mm
Hĺbka 759mm
Hmotnosť 155kg
Farba Nerez
Spotreba (kWh/rok) 470 kWh
Klimatická trieda N-T
Typ chladenia No Frost
Objem chladničky (l) 371
Objem mrazničky (l) 200
Hlučnosť (dB) 40 dB
Mraziaca kapacita (kg/24 hod) 10 kg/24h
Výrobník ľadu ano
Počet zásuviek mrazničky 4

Základné

Farba Nerez
Výška 1797mm
Šírka 912mm
Hĺbka 759mm
Hmotnosť 155kg
Spotreba (kWh/rok) 470 kWh

Chladničky

Klimatická trieda N-T
Typ chladenia No Frost
Objem chladničky (l) 371
Objem mrazničky (l) 200
Hlučnosť (dB) 40 dB
Mraziaca kapacita (kg/24 hod) 10 kg/24h
Výrobník ľadu ano
Počet zásuviek mrazničky 4

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop