1

Ospravedlňujeme sa, ale tento produkt už nie je v ponuke.
Vyberte si prosím z kategórie "Robotické" iný produkt.

LG VR86010RR

Nový produkt

Robotický vysávač LG.

Viac detailov

Produkt s požadovanými parametrami už nie je na sklade

549,00 € s DPH

457,50 € bez DPH

Efektívne a výkonné vysávanie a dlhšia životnosť

LG VR8601RR HOM-BOT SQUARE je silný a výkonný robotický vysávač s motorom Smart Inverter Motor™, ktorý zaručuje maximálny výkon s vysokou účinnosťou a odolnosťou v kompaktnej veľkosti. Preto niet divu, že spoločnosť LG si dostatočne verí a ponúka až 10-ročnú záruku na motor.    

Štvorcový dizajn

Vďaka štvorcovému dizajnu sú bočné kefy umiestnené bližšie smerom k prednej časti.    

Vylepšený systém Dual Eye 2.0™

Vylepšený systém Dual Eye 2.0™ vysávača HOM-BOT SQUARE teraz automaticky prepočítava intenzitu svetla a monitoruje strop. Bez ohľadu na to, či je svetlo alebo tma, systém Dual Eye 2.0™ umožňuje zhotovovať zreteľné snímky miestnosti a minimalizovať bezcieľne potulovanie vysávača.

Digitálny nárazník

Viacero snímačov dokáže rozpoznávať prekážky a minimalizovať nárazy. Na rozdiel od iných vysávačov, ktoré prekážku rozpoznajú až podľa nárazu, LG HOM-BOT SQUARE vie, ako ďaleko sa prekážka nachádza.

Ultrazvukový snímač vysávača HOM-BOT SQUARE sníma širší rozsah a oveľa presnejšieRozpozná aj sklenené priehľadné predmety.    

Zásobník na prach s jednoduchým čistením

Zásobník na prach vysávača HOM-BOT SQUARE sa vyberá zvrchu. Používa sa ľahšie ako posuvný typ tradičných robotických vysávačov. Množstvo zvyškového prachu okolo zásobníka je obmedzené na minimum a pri vyprázdňovaní zásobníka nedochádza k prášeniu. Zásobník má väčšiu kapacitu (0,6 l), zoberie viac prachu a čistenie je ľahké.

 

My Space

Jedinečný program spoločnosti LG, prostredníctvom ktorého vysávač dvakrát účinne čistí zvolený vnútorný priestor v režime Zigzag.Tento program je vhodný pre priestory s mnohými prekážkami.  

Vlastné učenie

Vďaka funkcii učenia si vysávač HOM-BOT SQUARE pamätá polohu prekážok a výškových rozdielov v miestnosti, čím sa minimalizuje narážanie.

Funkcia Mapping Resume

Pomocou funkcie Mapping Resume sa vysávač HOM-BOT SQUARE dokáže vrátiť na posledné miesto aj potom, ako ho zdvihnete a odnesiete inam. Pamätá si, čo už vyčistil. Nedochádza tak zbytočne k opakovaniu vysávania na už uprataných plochách.

 

Výška 890mm
Šírka 340mm
Hĺbka 340mm
Hmotnosť 3000g
Farba Červená
Hlučnosť (dB) 60 dB
Záruka 10 rokov

Základné

Farba Červená
Výška 890mm
Šírka 340mm
Hĺbka 340mm
Hmotnosť 3000g
Záruka 10 rokov

Vysávače

Hlučnosť (dB) 60 dB

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (15)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop