1

Liebherr CFf 1870-20

Nový produkt

Elektronický informačný list

Truhlicová mraznička Liebherr CFf 1870 v bielej farbe s technológiou FrostProtect má objem 281 litrov.

Viac detailov

na sklade

579,00 € s DPH

482,50 € bez DPH

Liebherr CFf 1870, biela

Zúfate si, že nemáte dostatok priestoru na uskladnenie mrazených pochúťok? Veľa miesta vám ponúkne pultový mrazák Liebherr CFF 1870. Jeho vnútorný objem 281 l je zárukou toho, že už nikdy nebudete musieť márne hľadať ešte kúsok miesta na uloženie potravín. Ide o voľne stojace mrazničku, ktorú vďaka technológii FrostProtect môžete postaviť skutočne kamkoľvek. Spotrebič bude úplne bez problémov pracovať aj v miestnostiach, kde teplota klesne až na hodnotu -15 °C. Mrazničku Liebherr tak využijete na chate či v pivnici.

Kvalitné vyhotovenie

Truhlicová mraznička Liebherr CFF 1870 vyniká príjemne tichým chodom s maximálnou hlučnosťou 32 dB. Patrí do úspornej energetickej triedy F. Jej 4-hviezdičková mraziaca časť poskytuje optimálne podmienky na dlhodobé skladovanie čerstvých potravín. Vysokú odolnosť spotrebiča zabezpečuje vyhotovenie z jedného kusa bez plastového orámovania veka. Vyhotovenie bez nežiaducich škár a spojov je veľmi hygienické. Všetky kovové diely sú ošetrené špeciálnou farbou odolnou voči korózii.

Funkcia pre pohodlné používanie

Nelámte si už hlavu s častým odmrazovaním! Technológia StopFrost efektívne odstraňuje vzdušnú vlhkosť, dokáže tak významne obmedziť tvorbu námrazy. Pre vás to znamená oveľa menej časté odmrazovanie. Navyše šetríte elektrickú energiu. Radi by ste, aby uložené potraviny zostali čerstvé a plné živín čo najdlhšie? Funkcia SuperFrost zaistí bleskové vychladenie novo vložených pokrmov. Obmedzí sa tak kryštalizačný efekt vody vnútri potravín a zostane zachované maximum vitamínov. Funkcia SuperFrost sa po určitej dobe automaticky vypne.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii: (30)

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

PrestaShop Addons, Payment gateways and Services

Moduly, platobné brány a preklady pre PrestaShop

Tvorba e-shopov a webových stránok

Internetové stránky a e-shopy

Depeche Mode Shop